Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Milyen érzés egy nyilván...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen érzés egy nyilvános zuhanyzóban lenni?

Figyelt kérdés
Nekem is van némi bi hajlamom, néhány srác bejön, de még régebben volt egy osztálytársam, aki majdnem biztos, hogy meleg volt. Amikor úszára jártunk, nekem úgy tűnt, mintha ő kicsit jobban élvezné a zuhanyzást.

2023. máj. 17. 19:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog, néha bele lehet szaladni igen jó pasikba :)
2023. dec. 23. 14:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
hát fura ---
2023. dec. 24. 06:08
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos összesen egyszer voltam nyílvános zuhanyzóba ezen a nyáron és akkor is egy strand nyílvános zuhanyzójában.

Lehet ez nagyon perverz vagy nem normális lesz ,de sajnos nem volt ott senki sem és nem látott.

Tudom ez lehetséges,hogy sok csak én kiváncsi vagyok hogy milyen meztelenül más férfiak között vagy esetleg akik nem meztelenek azok előtt is.

Akár 1 pillantást venni hogy ki szőrös mennyire....

Én például mondjuk akkor csak a felsőtestem borotváltam le(amit megbántan kicsit akkor is már na mindegy),de alul természetes ami lehet pár embernek fura lett volna főleg magyarországon.

Tehát igen én még régen uszodában se zuhanyoztam le valamiért meztelen csak max fürdőgatyába alá álltam és ennyi nyílván öltözőbe muszáj voltam meztelen lenni és akkor még eléggé szégyellős voltam ,de már nem vagyok az csak 1-2 ember előtt kizárólag:)

2023. dec. 24. 15:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elejen nagyon fura volt de mar az elejen felallt minden eggyes alkalomnal a 3. Alkalomnal mar elveztem es igy vissza gondolva nagyon fektunoen bamultam az embereket.

Es van egy jo sztorim is privatba elkuldom ha kell valakinek

Ja es meg az hogy amiert mindig felallt ko kemenyre ezert sokan bamultak de elveztem hogy bamulasztakaz allo farkam

2023. dec. 25. 14:38
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem rossz dolog
júl. 20. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!