Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés egy nyilvános zuhanyzóban lenni?
Olyan, mint otthon, csak néha odapillantok más farkára.
25 F
Őszintén, nekem nem túl jó érzés. Bár kollégista voltam szakközépben és egyetemen is, de a gátlásaimat nem tudtam teljesen levetkőzni, szégyenlős vagyok továbbra is. Ebbe az is bejátszik, hogy csak átlag intim méretem van, de mivel vérpénisz, így nyugalmi állapotban nem túl látványos.Tudom, nem kellene szégyenlősködnöm, de egyszerűen ilyen vagyok. Másokat sem nagyon szoktam megnézni.
Van bennem biszexuális hajlam, de sosem volt merevedésem nyilvános zuhanyzóban.
Ha éppen úgy adódna, kibírnám, hogy nyilvános helyen kelljen zuhanyoznom, de izgalomba nem tudnék tőle jönni semmiképpen sem.
Kolis voltam és sokat csapatsporzoltam így nem vagyok szégyenlős
Nem takargatom magam a szekrény és zuhanyzó közt
Csak akkor fordulok be ha teljesen feláll ha félmerev azzal nem foglalkozom
En nekem az elso nyilvános zuhanyzos elmenyem az 12 eves koromban volt es akkor is mar fel all erre a sok meztelen fiura es hat szrt nem vettek eszre tslan egyszer etszer azt tudom hogy egyszer egy 30 eves pali eszre vette hogy all es elmosolyodott mondm mi a f...
Kb ennyi de igen fel all ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!