Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk maszturbáltatok már úgy, úszodai zuhanyzóban, vagy más ilyen helyen úgy hogy látták?
Figyelt kérdés
Hogy reagáltatok ti? És jogy reagáltak akik látták? F/282022. júl. 8. 07:26
2/21 anonim válasza:
Nem, és nem is fogok. Szerintem GÁZ nagyon, ha publikusan vered a farkad. Mégcsak nem is szex..
3/21 anonim válasza:
Szabadban igen még tiniként, de azt nem látta senki, és nem is vonz ilyesmi.
4/21 anonim válasza:
Igen, nem volt semmi kulonosebb reagacio
5/21 anonim válasza:
igen, irtóra felizgultam tőle kb 10 mp alatt eldurrantam
6/21 anonim válasza:
Edzés után a tusolóban. Izgalmasabb volt úgy, hogy látja valaki. Az egyik haverom volt az. De neki is kellett, ő is ugyanezt csinálta magának. Így nem volt cikis. Az volt a reakció, hogy egymást néztük, miként csinálja a másik.
7/21 anonim válasza:
Én a múltkor lesötétített kocsi hátsó ülésén vertem ki úgy hogy járókelők mászkáltak arra érdekes volt na
8/21 anonim válasza:
haverral uszoda szaunában,,de csak mi voltunk,izgi volt,hogy valaki bejöhetett volna
9/21 anonim válasza:
Én nem, de egyszer láttam egy srácot aki épp ezt csinálta.
10/21 anonim válasza:
Láttam már, aki csinálta, illetve én is csináltam egy velem szemben lévővel egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!