Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés egy nyilvános zuhanyzóban lenni?
Figyelt kérdés
Nekem is van némi bi hajlamom, néhány srác bejön, de még régebben volt egy osztálytársam, aki majdnem biztos, hogy meleg volt. Amikor úszára jártunk, nekem úgy tűnt, mintha ő kicsit jobban élvezné a zuhanyzást.2023. máj. 17. 19:46
3/25 anonim válasza:
A történet érthető. 😊 👍 A kérdés kevésbé. 🙃☺️
5/25 A kérdező kommentje:
Meleg fiúkra gondoltam. Az kimaradt. Bár nem véletlen ebben a kategóriában kérdezem.
Érdekelne, hogy nekik milyen élmény a dolog.
2023. máj. 17. 20:04
6/25 anonim válasza:
Azt mondanám hogy engem is érdekelne, de hülyének néznek itt gyakorin
7/25 anonim válasza:
Kicsit kellemetlen volt az elején, mikor megláttam azt a sok meztelen srácot. Nem nagyon mertem odanézni, nehogy merevedésem legyen. Illetve azért, hogy nehogy észre vegyék, hogy nemcsak egy futó pillantásba részesítem...
Aztán lassan kezdtem megszokni. Meg már nem nagyon érdekelt, hogy erőteljesen duzzad a vesszőm a látványtól, a gondolataimtól.
8/25 anonim válasza:
Mivel általában nem vonzó férfiak vannak a zuhanyzókban, ezért nekem inkább taszító érzés.
Ha véletlen van egy jó pasi, akkor izgalmas kicsit.
9/25 anonim válasza:
Szeretek meztelenül lenni más meztelen férfiak között akkor is ha nem szexuális célzattal vagyunk együtt. Kellemes érzés, de soha nem kezdenék ki senkivel ilyen helyen és igyekszem a feltünő megbámulást is elkerülni. Ez utóbbi azért néha nem sikerül. :)
10/25 anonim válasza:
Én imádok másokkal együtt meztelenül lenni.
Szerintem a legjobb dolog, és szégyenlősnek lenni fölösleges.
24 éves meleg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!