Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Örökölhető igy a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökölhető igy a szexuális irányultság?Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval,hogy ha az any például biszexuális és fiu gyermeket szül akkor a fiu örökölheti ezt a hajlamot,hogy homo/biszexuális lesz?Olvastam ilyet valahol,hogy az anya adja ezt át,de az anya akkor is átadhatja a heteró vagy csak akkor,ha az anya biszexuális van ennek valami tudományosabb alapja vagy ez áltudományos?

2023. máj. 12. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Volt már fiús kalandod?
2023. máj. 12. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem igen,legalábbis a mi családunkban van rá példa.
2023. máj. 12. 11:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nem volt fius kalandom nem is ezért kérdeztem ezt csak az érdekelt,hogy ezt örökölni lehet e
2023. máj. 12. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hallottál már a recesszív vagy lappangó öröklődésről? Nem kell biszexnek lennie az anyának ahhoz, hogy átadja a hajlamosító gént az utódjának. A melegek 95-97%-ának heteró az anyja, mégis meleg lett a fia. Nem csak biszexek adhatják tovább a hajlamosító gént, hanem a heterók is. Sőt, a nagy számok törvénye alapján a legtöbbször ők.
2023. máj. 12. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Na igen ezt akartam tudni vagyis az a cikk amit olvastam ugy volt,hogy inkább a heteró nők adják át a gént az androfilia miatt vagyis azok a nők akik erősen preferálják a férfiakat vagy nagyon vonzódnak a párjukhoz és minnél magasabb az anya ösztrogén szintje annál valószinübb.
2023. máj. 12. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

A faterom biszexnek vallotta magát 24 éves koráig,akkor szerelmes lett egy pasiba és többet nem kellett neki nő.

Én melegnek születtem

2023. máj. 13. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!