Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha egy közeli ismerősötök (szinte már barát kategória) bevallaná nektek, hogy a saját neméhez vonzódik?
Én egyrészt nagyon elfogadónak tartom magam, másrészt olyan személyről van szó, akit egyszer rokonszenvesnek találtam, és az eltelt évek alatt meg is kedveltem. Így azt gondolom, hogy ha kiderül róla ilyesmi, az nem szabad, hogy befolyásolja a kapcsolatomat az illetővel.
Ennek ellenére van bennem egyfajta tartózkodás vagy félelem, hogy hogyan kezeljem természetességgel a helyzetet.
Egy kollégámról van szó, aki még nem vallott színt előttem, de beszélgetni akar velem a jövő héten, biztos vagyok benne, hogy erről, (mert már egy ideje látok erre utaló jeleket), ráadásul az a gyanúm, hogy én leszek az első ember, akinek ezt előadja.
Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Hogy viselkedtetek az adott helyzetben? Milyen pozitív dolgot tudok neki mondani, hogy ne hangozzon sablonosan vagy hamisan?
Nekem egy barátnőm vallotta be, hogy át szeretné műttetni magát, és a barát-barátnője valójában a szerelme.
Annyit mondtam csak, hogy tudom.
Ezzel túl is voltunk a nagy vallomáson. :)
Szerintem a legjobb viselkedés ha természetesen viselkedsz. Nem készülsz ilyen hatalmas lereagálásokkal, hogy mi lenne a legjobb, meg ilyesmi. Ha nem zavar, meg ha tudtad, akkor mond meg ezt. Hogy sejtetted, de téged ez nem zavar, így kedveled.
Mindkettőtöknek jobb ha nem mentek bele mindenféle kényelmetlen udvariassági beszélgetésbe. Csak természetesen. Akkor később ha szeretne róla beszélni, jobban, könnyebben menni fog mindkettőtöknek. Meg úgy összességében kezelni a dolgot.
De nagyon nincs is mit kezelni ezen. Annyira mindennapos már ez, hogy valaki saját neméhez vonzódik, biszexuális, másik neműnek érzi magát...Legalábbis én tele vagyok ilyen ismerősökkel.
Megköszönném a bizalmat, és ennyi, nem változna semmi részemről.
Amit viszont a 2. írt, elgondolkodtató, egy kérdés kiírást megérne. Viszont ha szóból nem ért valaki, ott már tényleg vele van a baj.
#3 vagyok.
Ilyen tapasztalat nálunk is volt az említett barátnővel amit a #2 írt. Mindenki elfogadta a baráti társaságban, erre megengedte magának, hogy egyik csajjal kikezdjen. Azaz megpróbáljon. Bár ő erőszakos nem volt, de azért mégis...Egyértelműen tudta, hogy a csaj hetero, és a gyári férfiakhoz vonzódik kizárólagosan.
"gyári férfiak " XD jó kifejezés:D
Az asszony egyik barátnője korábban pasikkal volt együtt, de mindig nagyon döcögősek voltak a kapcsolatai és nemrég összejött egy csajjal. Igazából azon kívül, hogy tudomásul vesszük, meg örülünk, ha úgy érzi most normális a párkapcsolata, nem sok reakciónk volt.
A közös programokra mindenki szokta hozni a párját, hát ez a csaj most egy csajt hozott, nincs abban semmi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!