Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichiáter kérdezte már meg szexuális
irányultságodat?
Nem, de nem is mennék ilyen féle "orvoshoz". Amúgy is mi köze hozzá? Ez mindenki magánügye.
2022. nov. 12. 18:38
Igen. És mi a legdurvább? Belevan írva az ambulánslapomba. Így minden "jött-ment" orvos láthatja... És volt már olyan orvos aki említette nekem,mert hogy látta a rendszerben...
2022. nov. 12. 19:22
#2-es vagyok: Konkrétan az van beleírva hogy biszexuális vagyok..
2022. nov. 12. 19:25
Tőlem nem,de a céges pszichológusét én megkérdeztem,mert nagyon érdekes viselkedése volt.
Rövidre is zárta a beszélgetést..:)
2022. nov. 12. 19:40
Az egyébként némi felháborodásra okot, hogy utóbb elég nagy hatalmat kaptak egyes "orvosok" mióta van lehetősége "bátran kommentelni" úgy egy pácienst -a digitális profilon keresztül- ahogyan módja korábban erre nem volt. Természetesen az orvosok többsége ezt szerintem helyből letegedja és még ki is kéri magának. Csak azért ha van rá lehetöség miét ne tennék. Nekem is egy korábbi korházi vizsgálat eredménye felvitele/lekérése kapcsán lett nyilvánvaló ez a dolog. Amikor a betekintés után megváltozott az addig olyan készséges doktor viselkedése velem szemben.
2022. nov. 13. 03:56
Nem tudom mit vagytok úgy felháborodva azon, hohy erre rákérdeznek. Ez máris egy teszt, hogy mennyire vállaljátok az orientációtokat, mennyire vagytok önazonosok. Plusz, vannak orientációk, amik hajlamosítanak bizonyos mentális betegségekre, személyiségzavarokra. Pláne akkor, ha az illető titkolja mások előtt az orientációját, ami jellemzően a biszexekre igaz. Ha egy biszex titkolja még a társa előtt is ezt, az már jel arra, hogy az illetőben vannak nárcisztikus jegyek, hiszen a társával megoszt mindent, kivéve az orientációját, tehát a társát megvezeti becsapja, és önös érdekből. Ugyanakkor és ez a legfontosabb: ha valaki önmaga előtt sem vállalja a szexualitását, az nyilvánvalóan nem érett személyiség. Tehát a szexualitás, az orientációk sokkal többet elmondanak egy ember személyiségéről, mint ahogy azt az emberek gondolnák. Leginkább az önmagunkkal való önazonosságról.
2022. nov. 13. 10:10
Előző vagyok: ha arra kérdeznek rá,hogy hogyan élitek meg az orientációt, konkrétan hogy monogámok vagytok-e, vagy egyéjszakás, szexhaverság stb, abból pedig a kötődési stílusra/kötődési zavarokra lehet következtetni.
2022. nov. 13. 10:16
8/11 A kérdező kommentje:
2-es, ez nagyon durva. Tudsz képet mutatni?
Én biztos megpanaszolnám... !!
Pszichológus volt?
Mert nemibeteg gondozóban szoktak ilyet...
Ja és hiába tiltod le az eeszt-t, ugyanúgy megnézik.. :-(
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem beleírták hogy borotvált a farkam. xd
#2-es vagyok,az a gond hogy nem kaptam ambuláns lapot de az eesztben sem látom. Pszcihológus volt. Fogalmam sincs hogy került bele,mert egyik alkalomnál sem gépelt a pszchihológus és még számítógépe sem volt. Valószínűleg utólag vitt be mindent az irodába. Onnan tudom hogy mikor másik pszchihológus vett át gépről olvasta a korelőzményeket,ekkor döbbentem meg mert titkolni akartam már előtte. Egyik rokonom is doki,és ő is mondta hogy benne van de ők tudtak róla hogy mi a helyzet..
Igazából már 3 éve volt, és már 2 éve nem járok semmi ilyen dokihoz,így inkább hagyom,mert úgyis már a sor végére került ez a lap :D
Annyira már nem idegesít,mert azért tudom hogy milyen pártú vezetése van a kórháznak,és az orvosok jelentős része melyik pártoldalon áll. (Nem politizálni szeretnék) Így már nem is csodálkozom :)
Nekem is beleírták hogy borotvált mikor vizsgáltak ott. "Fanszőrzete nem megítélhető,borotvált" :D
2022. nov. 14. 00:39
Kapcsolódó kérdések: