Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lesz jobb is vagy mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz jobb is vagy mindig ilyen lesz?

Figyelt kérdés

Ma volt az első szexem és nagyon rossz volt az egész amikor szoptam akkor olyan fullasztó volt az egész és amikor bedugta (tágítás nélkül) akkor fájt de ezt tudtam hogy fájni fog de kértem hogy óvatosan és ezek ellenére mégis egyből bedugta mikor mondtam hogy fáj akkor azt mondta hogy ez mindig így van amit tudtam de akkor is végig nem esett jól és nem éreztem magam benne jól és azt akartam már csak hogy vége legyen. Miért olyan nehéz találni egy olyan srácot aki szépen és finoman szexxel. Igazából az érdekel leginkább hogy végig ilyen lesz mindig a szex vagy lesz jó kellemes amit élvezzek én is.

19/passzív

2023. máj. 6. 18:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rossz partnert választottál.

Én csak szoptam de mindig odafigyeltek rám.

Mindig élveztem.

2023. máj. 6. 18:39
 2/17 Jani Belucci ***** válasza:
77%
Óhh... Még két év és vigyorogva fogsz eltűntetni minden farkat.
2023. máj. 6. 18:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Első szexnél abszolút egy figyelmes, turelmes és érzékibb pasit kellett volna választani.

Olyat,aki előkészít rendesen, odafigyel rád,és észreveszi,ha nem okés,leáll.

Sajnos az ilyen első szexek lelkileg nem jók és kihatása lehet a későbbiekben.

Voltam első többnél is,sosem volt gond,még csak nem is láttam,hogy ne élvezné.

2023. máj. 6. 18:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok palit szoptam már le, az összeset élveztem
2023. máj. 6. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

Az első nagyon fájt nekem is

Most volt nekem is a napokban

Mikor volt?

Hol volt?

Írhatsz privátban is írd meg részletesebben

2023. máj. 6. 18:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Erre én is csak azt tudom mondani nagyon rossz partnert választottál. Az análnak nem kellett volna fájni ha csak egy kicsit is normális. Elő kellett volna készíteni ujjazással síkosítóval. Ha csak úgy durr bele nekivág persze fáj...

Szopásnál nem tudom mi volt a gond, lehet ott is agresszív volt. Mindenesetre gyakorold, de más partnerrel mindenképp. Nem is tudom miért nem hagytad abba, főleg amikor fájt. A szex két ember élvezetéről szól ha nem jó ne csináld.

Szóval keress normális partnert van olyan is hidd el. És akkor kellemes élmény is lehet....

2023. máj. 6. 19:07
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
El kéne akkor gondolkodnod hogy mi hova való...
2023. máj. 6. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én érzékien megdugtalak volna, hogy neked jó legyen, ha már első. De ez van. :D
2023. máj. 6. 20:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szar volt, akkor nyilván lehet jobb is, ez evidens. Hiszen elég sokan élvezik, elég sok aktív tudja türelmesen, figyelmesen, óvatosan csinálni, főleg ha neked első.
2023. máj. 6. 20:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz partnert választottál.miért vele akartad az elsőt?
2023. máj. 6. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!