Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiuk ti mindig ovszerrel csinaljatok? Aki csinalta nelkule ugy jobb? Es valaki meselne elso meleg szexerol mert eleg ideges vagyok mert nekem hamarosan lesz az 1ső
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 14:01
1/5 anonim válasza:
mi mindig óvszer nélkül csináljuk :D szerintem sokkal jobb
2/5 anonim válasza:
elsőként inkább gumival mert elkaphatsz valami fertőzést :) (pl.:AIDS) Vigyázz magadra :)
3/5 anonim válasza:
Elsőnél mindenképp ragaszkodj az óvszerhez simán elkaphatsz valamilyen betegséget!
4/5 anonim válasza:
Gumi nelkul csak a felelőtlen tinik csinàlják!! Aztán 16 évesen AIDSes! Innen ismertem egy fiút! 16 volt és 2 sráccal volt! Mindkettő elvileg szűz volt... Hát valaki hazudott! És nem volt buta fyerek csak hát nem volt szerencséje! Szóval mérlegelj eszerint! Egy élet elcseszése 1 óra élvezetért???
5/5 anonim válasza:
Alkalmi szexnél mindenképp érdemes gumit húzni, de kapcsolatban egy idő után el lehet hagyni, nálam legalábbis ez volt. (Feltéve, hogy normális partnered van és 100%, hogy nem kap el semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!