Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a barátom mindig nézni,amikor lovagolok rajta?
Fiúk nektek nem jobb összebújni inkább?
Mert tetszel neki és szeret. Csak vigyorogj mint a vadalma és élvezd te is.
2021. aug. 31. 21:13
Mert tetszik neki amit lát.. Szerintem mind ilyenek vagyunk pasik ebben a pózban csak azt tudom mondani engedd el magad ne legyél szégyenlős
2021. aug. 31. 21:14
Összebújni misszionárius pózban kell, lovaglóban én is imádom nézni, simogatni a ciciket. F
2021. aug. 31. 21:16
Szerintem csináld vegyítve. Had élje ki magát, bámészkodjon, simogasson aztán húzd magadhoz vagy hajolj le hozzá. Mindkettőtök igénye egyformán fontos.
2021. aug. 31. 21:20
Mert tetszel neki. Az én párom is ilyen, eleinte én is feszengtem, de idővel elmúlik. :)
2021. aug. 31. 21:27
Vetkőzd le a szélsőséged, komplexusaidat egy szenvedélyesen lovagló, a kéjt élvező nő izgató látvány nagyon. A szexhez a látvány is hozzátartozik :)
2021. aug. 31. 21:41
Mert a férfiak vizuális típusok.
Amíg neked az összebújás esik jobban, addig ő szereti nézni a tested, az élvezeted.
Az összebújásra és a nézegetésre is van megfelelő póz. Örülj neki, hogy élvezi a látványt!
2021. aug. 31. 21:46
Remélem nem baj, hogy nőként válaszolok. Azért szeretne nézni, mert izgatja a látvány, mert vonzónak tart. A vizualitás nagyon sokat hozzá tud adni az élvezethez - ez mindkét nemre igaz, de a férfiakra talán kicsit még jobban.
Nincs mi miatt szégyellned magadat, engedd el ezt a gátlásodat, mert tényleg alaptalan. A barátommal mi úgy csináljuk, ahogy a #4-es leírta. Ha szerinted segítene, nyugodtan mondd ezt el a barátodnak.
2021. aug. 31. 21:56
Mert isteni nézni a partner kéjtől eltorzult arcát. A lovagló azért is csodás, mert tudom lágyan is simogatni a hátát, vegighúzni a gerince mentén finoman az ujjammal, fogni a csípőt, markolni a popsit, gyurmázni a ciciket is, a háta felől a vállait megfogni és fentről lefelé magamba húzni golyókig, lehető legmélyebben. Tudunk közben hevesen csókolózni, magamra borítani, egyik kezemmel összefogni a csuklóit a háta mögött, miközben lovagol, másik kezemmel paskolni a popsit, esetleg ujjazni közben. A másik pedig a misszionárius, mert imádom, ha átkulcsol a nő a puha vádlijaival, szorosan húz magába, közben átkarol két oldalról. Jó mélyen benne lenni, egy ritmusra mozogni, hogy rásegítsen a behatolás mélységére, szögére, alámarkolhassak a popsinak, hogy még jobban becsusszanhassak neki. Közben néha megpihenteti a puha talpait a vadlijaimon, vagy megsimitja velük a fenekemet, combjaimat, vádlijaimat. Közben test a testen, itt is mehet a szenvedélyes csókolózás és szex. F
2021. aug. 31. 22:10
Na: láthatod, hogy mit hoz ki egy férfiból már csak a gondolat is.
Hát még, ha közben láthat is téged!
A férfiak 𝐍𝐀𝐆𝐘𝐎𝐍 vizuálisak, nem hallottál még róla?
2021. aug. 31. 22:48
Kapcsolódó kérdések: