Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szerelmes az ember akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes az ember akkor jobb a szex a párjával mintha csak szexuális vonzódás lenne köztük?

Figyelt kérdés

Miben jobb ha jobb?

Szerintetek meddig szerelmes az ember? Meddig tart?

2021. aug. 31. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem fontos, hogy olyannal szexeljek, aki szeret, mert elég kicsi a péniszem és emiatt, ha valaki csak testileg vonzódna hozzám, csalódna. Ha szerelmes belém, akkor ez a probléma eltörpül a sok jó mellett. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Nem is megyek bele egyéjszakásokba.
2021. aug. 31. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát alapvetően nálam a szerelemmel opció a jobb...DE kétszer voltam már úgy életem során, hogy random olyan iszonyatos szexuális vonzódás kapott el percek alatt egy-egy hölgy kapcsán, hogy fizikai fájdalmat okozott!! Érdekes, hogy hogyan és miért jött ez.... pedig ott érzelmekről szó sem lehetett!
2021. aug. 31. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam érzelmekkel maximum gyengédebb, de nem jobb

Érzelmek nélkül állatiasabb

2021. aug. 31. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi 10 év után is szeretjük egymást. A szex hol vad állatias, hol szenvedélyes de gyengédebb. Pontosan tudjuk mit szeret a másik. Nálunk ahogy telt az idő úgy lett egyre jobb a szex is ugyanis sokáig gyorstüzelő volt. Rengeteget fejlődtünk, tanultunk. A szerelem idővel csillapodik, ez természetes. Együttélésnél már nincsenek azok a "pillangók" a hasban és egyebek, de ugyanúgy hiányzik ha nincs itthon, boldog vagyok ha együtt vagyunk

és hatalmasakat szexelünk.

2021. aug. 31. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Hát mostanság egy régi exemmel van köztünk szexkapcsolat, pont múltkor beszéltük, ho

Számomra nincs nagy különbség aközött, hogy szerelemmel vagy anélkül csináljuk, a szex az szex :D

2021. aug. 31. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes vagy akkor a legesleglegjobb :) annak ellenére mondom, hogy volt jópár alkalmi kalandom, de az csak szex, a szeretkezés teljesen más szint.

Változó meddig tart a szerelem, de HA mindkét fél tesz érte, nap mint nap és szerencsésen választották akkor akár életed végéig.

2021. aug. 31. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem jobb. Abban, hogy érdeke, hogy én is elélvezzek, és hajlandó tenni is ezért. Nem csak belém ürít, és ennyi volt. És én is szeretnék neki minél nagyobb örömet okozni. Ismerjük egymás mindnen rezdülését, igényeit, teljesen más így, érzésekkel. Ahogy megfogja a kezem szex közben, szemembe néz, és magamhoz húzom... Én nem hiszek ebben, hogy a szerelemből szeretet lesz. Nem ez az első hosszú kapcsolatom. Az újdonság érzés elveszik, de ahogy telik az idő, egyre több dolgot szeretek meg benne, egyre szorosabb a kötelék.
2021. aug. 31. 13:31
 8/8 Cpt_Obviously ***** válasza:
Nem mondanám, hogy jobb inkább más, főleg fizikálisan. Érzelmileg azért jobb ha szerelmes vagy.
2021. aug. 31. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!