Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vonz szexuálisan az akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Igazából még nem volt barátnőm és nem smároltam még semmi ilyen nem volt még életemben... Szóval akibe szerelmes vagyok sosem vonz testileg ez miért van egxszerűen csak ölelni szeretni akarom de valahogy többet sosem tudok elképzelni ez miért van? Ha szerelmes vagyok más sem érdekel csak ő csak valahogy nem vonz ez miért van? Nagy probléma vagy változik?2016. jan. 6. 18:58
1/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Amikor mondjuk nem vagy szerelmes érzel vonzódást testileg bárkihez? Van igényed az ilyesmire?
2/10 anonim válasza:
Aszexuális vagy.
Hát mit mondjak? Nem irigyellek.
3/10 anonim válasza:
Sajnos szerintem is aszexuális vagy...de lehet,hogy ha kipróbálod(a szexet),utána már kívánni fogod.Amíg szűz voltam,én sem kívántam annyira a szexualitást.
4/10 anonim válasza:
Alapvetően nekem is az aszexualitás jutott eszembe de az is lehet hogy csak még nem érett meg rá. Ezért lenne jó tudni a kérdező korát.
5/10 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudjatok 18 /f vagyok és igen megőrítenek a nők és akarnék is csak épp ha szerelmes vagyok akkor nem
2016. jan. 6. 19:29
6/10 anonim válasza:
Furcsa dolog:D De ha amúgy csinálnád lehet nem vagy az..nem tudom igazából én se tudom magamról eldönteni, nehéz dolog ez:D
7/10 anonim válasza:
nem aszexualitás lesz ez, hanem egyéb lelki eredetű probléma. Valószínű olyan családban nőttél fel, ahol nem voltak ott a szüleid mint példák, akiket láttál volna, hogy hogyan viselkednek egymással mint szerelmespár.
8/10 anonim válasza:
Velem is ez volt a helyzet. 2 barátnőm is volt, akit nagyon szerettem de tulajdonképpen külsőleg nem igazán vonzottak. Legalábbis nem voltak a típusom.
Lehet h vmi mást mutatsz mint amire valóban vágysz? Így azokat vonzod akik ehhez a másik képhez vonzódnak.
pl.: ha jó fiú vagy akk jó lányokat fogsz vonzani akkor is ha a kicsit extrovertáltabb lányok tetszenek
9/10 anonim válasza:
dehogyis aszexualitás
kérdés, h ez szerelem-e, amit érzel?
10/10 anonim válasza:
Hello! velem is volt ilyen 15-16 éves koromban. Akibe szerelmes voltam nem azzal nem tudtam szexet elképzelni. Viszont más lányokkal meg igen, velük viszont érzelmeket nem. Valahogy a két dolog külön járt. De nálam ez aztán teljesen megoldódott és pár év óta minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!