Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punciba vagy szájba jobb élvezni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 10:44
4/21 anonim válasza:
Nehéz döntés, ha punciba élvezek akkor kicsit talán jobb érzés, szeretem a durvább szexet, és punciba élvezni jobban olyan "az én tulajdonom vagy" érzés.
5/21 anonim válasza:
A változatosság a legjobb. Nekem pl. mindig olyan csajaim voltak akik nyeltek, közben a haveroktól hallottam, hogy sok csaj nem nyel, én meg már annyira meguntam, hogy nyelnek, hogy az izgat jobban, ha nem lenyeli, hanem az arcukra vagy mellükre engedik, én ilyen nővel nem találkozom, pedig most ez izgat.
7/21 anonim válasza:
Én személy szerint legjobban azt szeretem ha mélytorkozás közben egyenesen le a torkomon. Kevesebb takarítás, utómunka és nyűg. És még az "Ő tulajdona vagyok" érzés is megvan, amit előttem említettek. Bár én a másik oldalról tudok csak nyilatkozni, így lehet nem mérvadó.
8/21 anonim válasza:
Fő a változatosság. Mind a kettő tud nagyon jó lenne de rossz is ha a csaj úgy akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!