Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom jobban szereti ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom jobban szereti ha szopom mint a rendes szexet. Azt mondja nagyon jól csinálom és ezért kéri mindíg. Eddig ok. De miért jobb neki a szám mint a puncim?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 17:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet nem szereti a puncit
2022. ápr. 28. 17:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mozognia

Jóval kényelmesebb

2022. ápr. 28. 17:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudhatjuk neki miért jobb. Mondjuk az elég gáz ha JOBBAN szereti mint az aktust, emiatt annak a száma megcsappan. Kivéve ha te is nyaláspárti vagy.
2022. ápr. 28. 17:12
 4/15 A kérdező kommentje:

3. Nem szeretem a nyalást.

Vagy eddig nem csinálta senki jól.

2022. ápr. 28. 17:51
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Mert kényelmes. Kielégíted, és semmivel nem kell viszonoznia.
2022. ápr. 28. 17:53
 6/15 anonim ***** válasza:
32%

Talán nem vagy elég szűk. Vágy pont az hogy nagyon szorítasz.

De az is lehet hogy szimplán ezt élvezi jobban valamért.

2022. ápr. 28. 18:17
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
Hanyatt dobhatja magát te meg dolgozz!
2022. ápr. 28. 18:20
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

7. A nők pont ugyanezt csinálják.

Ott ez valahogy jogos igény.

Hogy is van ez?

2022. ápr. 28. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Ez a te bábod 8as.
2022. ápr. 28. 18:59
 10/15 anonim ***** válasza:
23%
Nem biztos, hogy csak a kényelme miatt szereti ha szopják. Viszont biztos, hogy jól csinálod, különben nem kérné. Szerintem nagyrészt azok tudnak jól szopni, akik szeretnek is. Óriási különbségek vannak szopás, és szopás között, és inkább azok a nők vannak többen akik nem tudnak. Szégyen vagy sem, fiatalkorban volt egy barátnőm, és rendszeresen szexeltünk, ami igen jó volt. Azt vallom, hogy szexben csak azt csináljuk ami mindenkinek jól esik, ezért nem is erőltetem senkinél, hogy szopjon. Ez a csaj egyszer csak mondta, hogy szeretné bekapni. Amit ez a csaj tudott a szájával, még csak a közelében sem volt senki. Kis idő után én is a szopást akartam csak. Ez nem tetszett már, úgyhogy lelépett.
2022. ápr. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!