Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok barátkozni férfiakkal a Neten kívül,
élőben?
Ha észszerű keretek között vagyunk, tehát pl. új közegbe kerülök, akkor persze, de nem teszek különbséget ilyenkor aközött, hogy nő vagy férfi-e az illető.
A leírásban szereplő kérdésre pedig: "Szia, új vagyok itt, XY-nak hívnak."
22/p
2023. máj. 5. 18:53
2/18 A kérdező kommentje:
És pl. boltban vagy az utcán?
Én nem szoktam leszolítani pasikat.....engem viszont párszor szólítottak le.volt hogy zenét hallgattam és túl hangos volt ,hallotta és elkezdtünk a zenéről beszélgetni.Voltvolyan is aki tüzet kért....vagy pl cigit.....és úgy kezdtünk beszélgetni.
2023. máj. 5. 19:22
Hozzám egyszer egy fiatal munkatárs jött oda,egy kulturális intézményben,kérve,hogy az irodában akarna mondani valamit.Az irodában pedig elmondta,hogy már egy bő éve ismer,látásból és nagyon tetszem neki,szimpatikus vagyok .Annak ellenére,hogy addig csak pár szót váltottam vele.Rákérdezett,mi lenne, ha mélyebb ismeretség alakulna ki ...
De aztán olyan dolgok derultek ki, ami nemcsak elgondolkodtatott,hanem kicsit meg is riasztott.
Így nem lett semmi,elsősorban az ő bánatára.
F/Bpest
2023. máj. 6. 05:03
Nekem a cigi segít ismerkedni. Többször volt, hogy tőlem kért a másik cigit, vagy tüzet. De én is kértem már. Aztán kialakul egy beszélgetés, aminek bármi lehet a vége.
2023. máj. 6. 09:28
Bár én nem dohányzom de mindig van nálam öngyújtó,ha egy jó pasi odajön hozzám hogy van e tüzem tudjak neki adni.sokszor volt ilyen.nem mindig végződik úgy hogy valami beszélgetés lesz.az egyik ilyenből lett az egyik legszebb párkapcsolatom.Joooo ehhez az is kellett hogy nemdohányzóként toleráljam azt ha valaki cigizik.
2023. máj. 6. 09:43
7/18 A kérdező kommentje:
A cigi jó indító lehet, meg ha pl. valaki kutyás, viszi sétálni, találkozik másik kutyással, megkérdezi, hogy van ez-az. Jó ötletek. :o)
Csak azt nem értem, hogy egy "jó" pasinál (ha már van annyira hülye, hogy dohányzik) miért nincs öngyújtó... Vagy volt, csak részéről ez volt az ürügy arra, hogy ismerkedni próbáljon veled, 6-os? :)
2023. máj. 6. 15:45
Volt nála megmutatta,de az az egyszerű olcsó fajta ...és az istenért nem gyulladt meg.de volt egyszer olyan is hogy utána bevallotta hogy volt nála....de nem volt jobb ötlete.amugy nyilván nem előny ha valaki cigizik,de én nem nevezném hülyének....nyilván neki mikor rászokott bejött a dohányzás és kialakult a szenvedély....mint nagyon sokaknál.Én továbbra is azt vallom ,hogy csak azért mert valaki cigizik nem lesz kevesebb,hülyébb,csúnyább,ápolatlanabb,igénytelenebb.
2023. máj. 6. 20:52
"És pl. boltban"
- 20 deka párizsit kérek.
- 21 centi lett, maradhat?
2023. máj. 6. 21:44
Kapcsolódó kérdések: