Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok barátkoznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok barátkoznak férfiakkal?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyszer egy olyan lány barátot találni, akinél soha, de soha fel se merülhet még annak a szikrája se, hogy vonzalmat érezzünk egymás iránt. Ez lehetséges? Vagy a leszbikus lányok barátnak is csak másik lányt választanak?

2019. ápr. 8. 18:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
szerintem szinte mindenfele baratom van... hetero ferfi, no, homoszexualis ferfi es no, biszexek is, es meg transzok is :D aszexualis is... marhara nem szamit :) viszont rengeteg baratom van, nekem igy online nincs semmi kedvem, idom, energiam baratkozni ferfiakkal :) amugyis a legtobb baratom eleve fiu es raadasul hetero is :D
2019. ápr. 8. 19:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válasz, nem is úgy értettem hogy itt barátkozzak valakivel, csak ezzel a kérdéssel úgymond tudni szeretném, hogy a való életben lehetséges út e ez nekem, vagy inkább ne is próbálkozzak vele :)
2019. ápr. 8. 19:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Te hetero pasi vagy vagy meleg ?

Mert ha meleg akkor sose esélye se lesz a szikrának de ha hetero (vagy bi) akkor lehet hgy a lány részéről nem lesz vonzalom de honnan tudod hogy a te részedről sem?

Csakmert belém már volt szerelmes fiú barátom de én sehogy se tudom viszonozni ugye.

Amúgy jó nem mindenki, van aki barátkozni se akar velük. :D De azért persze vannak akik barátkoznak. Nekem is elég sok fiúbarátom van.

2019. ápr. 8. 19:12
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
egyebkent az sem korrekt, hogy meleg fiu meg meleg lany kozt nem, legalabbis en mar kaptam celzast meleg fiutol, hogy meg nem volt lannyal... :'D pedig akkor sokkal lanyosabb stilusom volt meg... viszont baromira jot tett az onbizalmamnak :D szoval tenyleg az sem garancia... :D de igazabol vonzalommal eleve nincsen gaz baratsagokban, szerintem megesik, a fontos az, hogy ezt a felek megfeleloen tudjak kezelni :)
2019. ápr. 8. 19:17
 5/17 A kérdező kommentje:
Én elég ritka eset vagyok, aszex :) Fiú barátaim vannak sokan, lányokkal valahogy nem jön össze a dolog. Voltak próbálkozások, de valahogy mindig az lett a vége, hogy megsértődtek rám valami miatt. Lehet, bennem van a hiba, nem tudom, ezért akarnék most másmilyen úton próbálkozni.
2019. ápr. 8. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Az én egyik legjobb barátom is fiú, és heteró. A vonzalomnak még a gondolata sem merül fel kettőnk között, mert nem úgy érzünk. Szóval szerintem esély van rá, hogy találsz ilyen lány barátot magadnak.
2019. ápr. 8. 20:53
 7/17 anonim ***** válasza:
18%
NEM, NEM, NEM ÉS NEM.
2019. ápr. 9. 07:33
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
Én nekem biszexuális lányként vannak olyan fiú barátaim akivel teljesen tisztában vagyunk, hogy egyikőnk sem akar semmit a másiktól és így is működik a dolog. Szeretjük egymást mint barátot, vagy mint egy tesót, de szerelem nem volt és nem is lesz sosem. Tisztában vagyunk azzal hogy mi mit keresünk egy kapcsolatban és hogy a másik mit tud nyújtani ez nem találkozik sehogysem. De egyébként szerintem az amit keresel az is simán működik, attól, hogy valaki a nőkhöz vonzódik még nem kell feltétlen férfigyűlölőnek lennie. Léteznek olyanok is, de úgy az esetek nagy részében szerintem nem az az átlagos.
2019. ápr. 9. 07:55
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Nos, én leszbikus vagyok, és egyébként nagyon örülnék egy fiú barátnak.
2019. ápr. 9. 14:47
 10/17 anonim ***** válasza:
26%
Az olyan leszbikusok barátkoznak esetleg férfiakkal, akik nagyon fiúsak, kinézetre, viselkedésre i, érdeklődési körre is. Bár még ezek közt is akad, akik nyomják a feminista dumákat, ezért kerülik a férfiakat.. A nőiesebb, meg művészlelkű leszbikusok meg egyenesen gyűlölik a pasikat. Sajnos ez a tapasztalatom.
2019. ápr. 11. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!