Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok barátkoznak férfiakkal?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyszer egy olyan lány barátot találni, akinél soha, de soha fel se merülhet még annak a szikrája se, hogy vonzalmat érezzünk egymás iránt. Ez lehetséges? Vagy a leszbikus lányok barátnak is csak másik lányt választanak?2019. ápr. 8. 18:58
11/17 anonim válasza:
Nőies, művészlelkű leszbikus vagyok, és egyáltalán nem kerülöm a pasikat:D Ezek csak sztereotípiák szerintem, persze lehetséges, hogy a többségre igaz, de kivételt mindenben lehet találni azért.
12/17 anonim válasza:
Nőies művészlelkű leszbikus vagyok és gyakorlatilag csak fiúbarátaim vannak. :D
13/17 anonim válasza:
Feminista vagyok es fiúsabb... ez a kettő akkor nem mehet együtt? :D Mert úgy tűnt... meg feminista miért ne dumálna pasival basszus. A feminizmus lényege pl. az is, hogy fiúkat se bántsa senki, ha nem elég macsók, hanem értelmesek, stb. Nem pusztán a női dolgokról szól szerintem, aki szerint igen, az nem is érti.
14/17 anonim válasza:
Utolsó: attól függ mennyire hardcore feminista.. mert sajnos sokaknál ez úgy csapódik le hogy a férfinak kuss a neve, és a nőnek meg mindent szabadjon, ami csak jól esik.
15/17 anonim válasza:
Én igazából azt nem értem, ha csak barátkozni akarsz, miért ennyire fontos, hogy az a barát leszbikus legyen?
Én meleg vagyok, nekem is vannak, hetero fiú és lány barátaim is, ahogy melegek is, de nem azért barátkozom velük, hanem mert jó a társaságuk.
Szerintem egy szimplán hetero lány és hetero férfi közt is lehet csak barátság mindenféle szikra nélkül.
27 meleg fiú
16/17 A kérdező kommentje:
Írtam korábban, hogy hetero lányok mindig megsértődnek rám valami miatt, van ha van éppen párkapcsolatuk, akkor furcsán ridegek lesznek, esetleg a barátjuknak nem tetszik, hogy én beszélgetek a barátnőjükkel. Tiszta sor lenne egy olyan lány barát, akivel inkább tesós a hangulat, és nincs mellette féltékenykedés, hiszti, kételyek.
2019. ápr. 13. 10:58
17/17 anonim válasza:
Az igazság az hogy a leszbikusok utálják a férdiakat, hiàba nyomják itt a süket dumát a kamus pasik meg a látens biszexek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!