Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek miért van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek miért van olyan hangjuk?

Figyelt kérdés

Tudjátok, mire gondolok, az a jellegzetes b*zis hang. De persze nem mindegyiknek olyan.

Ezt direkt csinálják, vagy természetesen olyan?

2023. ápr. 30. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, de nekem nincs "olyan" hangom :D (Meleg)
2023. ápr. 30. 16:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert totál hetero vagyok, de szerintem: ha esetleg direkt csinálják, akkor nagyon túltolják, a kifinomultan nőies hang sincs annyira vékony, mint a melegeké!
2023. ápr. 30. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
10%

Nem a hangjuk olyan hanem a hanglejtésük… emiatt is lehet felismeri őket

Jó kérdés, valószínűleg azért lehet mert mégiscsak úgy lett teremtve a világ hogy a nő és a férfi vonzodjon egymáshoz

Innentől kezdve a melegekben kell hogy legyen női energia hogy a férfihez vonzodjon férfiként

2023. ápr. 30. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Azt direkt szokták a transzok és affekták, társul mellé a fenekük riszálása is. Sulimban legalább 3 ilyen is volt. Undorító számomra. 🤢 Egész nap szexen/pasikon jár az eszem, de ha egy olyat meglátok/hallok, azzal ki lehet kergetni a világból. 🤢🤢 Ha filmben van ilyen szereplő, én egyből áttekerem a jelenetet is. Nem tehetek róla, de hányingerkeltő nekem az ilyen, egyszerűen már csak azért, mert férfiként már nem tudok nézni rá, nőnek pedig biztos nem nő, az átmenettől pedig elborzadok.
2023. ápr. 30. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:
2023. máj. 1. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5 hát nem is kifejezetten férfias 😂

[link]

Itt van ő, róla sem a legegyszerűbb megmondani de azért rajta is látszik hogy az

2023. máj. 1. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nálam Bomer orgánuma semmi gyanakvásra nem adna okot.

Na és az ő hangja? Hortay Olivér: https://www.youtube.com/results?search_query=Hortay+Oliv%C3%..

2023. máj. 1. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na ő már pont gyanús

De honnan tudod hogy mind melegek?

Akiket belinkeltel ok nyilván nem a steiner Kristóf kategória de többen eleve gyanúsak

Matt bomer főleg

A legtöbb melegen mindig latszodni fog hogy azok

2023. máj. 1. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom egyikről se, hogy hetero-e, vagy sem.
2023. máj. 1. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

Akkor minek linkeled? 😂

Annak lenne értelme hogy tudod hogy meleg és úgy linkeled be

Ha nem melegek akkor nyilván nem lehet róluk megmondani 😂

2023. máj. 1. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!