Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegeknél ez hogy megy?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél ez hogy megy? Aktív, passzív?

Figyelt kérdés

Mindig is utáltam őket, azonban így 30 éves fejjel megpróbálom elfogadni, hogy léteznek. Így lenne is néhány kérdésem. Van az aktív-passzív szerep, amikor az aktív dugja a passzívat. Ez eddig oké.

- Felcserélődhetnek a szerepek, vagy nem jellemző?

- Ki szopja le a másikat?

- Létezik olyan, hogy valaki csak szopni engedi a másikat, de semmi más nem történik, akár hosszú időn keresztül?

2023. ápr. 19. 07:20
1 2
 1/13 Jani Belucci ***** válasza:
100%

1. Van aki mindkét szerepre képes, ezt szoktuk uninak nevezni. De olyan is van aki hosszú idő alatt teljesen passzívból teljesen aktív lesz vagy fordítva.

2. Általában a passzív szopja az aktívot, de nem feltétlenül. Az aktív-passzív jelzőket általában csak anális szexre vonatkozóan használjuk.

3. Létezik. Mindenkinek más és más jön be az ágyban. Van mindenféle, nem csak a melegek között.

2023. ápr. 19. 07:29
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Jani Belucci tökéletesen válaszolt.

Csak egy dologgal egészíteném meg ki: tök jó, hogy az utálattól eljutottál oda, hogy megpróbálod elfogadni a melegeket. :)

2023. ápr. 19. 08:05
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Utálni valamit amiről fogalmad sincs de úgy tűnik:

nagyon foglalkoztat ???

2023. ápr. 19. 09:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is nemrég feltettem ezt a kérdést. Privát üzenetben kaptam egy olyan választ hogy a melegek ezt csak azért találtak ki hogy a heterók jobban értsék de igazából a melegek nem akarják a heterókat utánozni mert ők férfiak XD Nem is erre vonatkozott a kérdés mert én is úgy értettem az aktív-passzív dolgot mint az anális szexben
2023. ápr. 19. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Abszolút nem támadásnak szánom, de a kérdés alapján elég valószínű, hogy látens meleg vagy (esetleg biszex, mindenesetre foglalkoztat a gondolat, hogy férfival is kipróbáld).

Ne azt próbáld elfogadni harminc évesen, hogy "léteznek melegek", ezt nyilván eddig is tudtad, hanem: mindenki azt csinál, amit akar, és ez így van rendben. Nem lesz senki sem kevesebb az által, ha vonzódik az azonos nem iránt (is), és ezt a vágyát megéli.

2023. ápr. 19. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyááá
2023. ápr. 19. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon finoman én is erre céloztam csak nem mondtam ki. Kapom is a negatív lájkokat veled együtt.

2023. ápr. 19. 15:47
 8/13 Jani Belucci ***** válasza:
84%
Szerintem meg nem túl célravezető rögtön leb*zizni valakit, mert a melegségről kérdez, mert akkor aztán tényleg nem vagyunk különbek a homofóboknál.
2023. ápr. 19. 16:16
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
Egy normális férfinek a vaginán jár az esze és nem azon hogy két férfi mit tud csinálni együtt. Azért maradjunk ennyibe.
2023. ápr. 19. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem azért látens meleg, mert a melegségről kérdez, hanem mert a kérdéséből egyértelmű:

- homofób közegből jön, eddig el kellett nyomnia

- nehogy véletlen melegnek gondoljuk, ezért "mindig is utáltam őket" tagmondattal kezd, bizonyítva mennyire hú de heteró

- bár elmondása szerint csak érdeklődik, a kérdések mégis annyira specifikusak, amennyire nem gondol bele egy "átlag homofób heteró"a férfi szexbe.

És itt be is fejezem a további elemzést,

mert nem a kérdező szétszedése a cél, így is elég nehéz lehet neki.

Sajnos ez az ország tömegesen termeli ki az arckép nélkül gindr-t használó nős családapákat, akik nem képesek elfogadni magukat. De ferences szerzetes is írt már nekem efféle okokból...

2023. ápr. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!