Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél ez hogy megy? Aktív, passzív?
Mindig is utáltam őket, azonban így 30 éves fejjel megpróbálom elfogadni, hogy léteznek. Így lenne is néhány kérdésem. Van az aktív-passzív szerep, amikor az aktív dugja a passzívat. Ez eddig oké.
- Felcserélődhetnek a szerepek, vagy nem jellemző?
- Ki szopja le a másikat?
- Létezik olyan, hogy valaki csak szopni engedi a másikat, de semmi más nem történik, akár hosszú időn keresztül?
"- Létezik olyan, hogy valaki csak szopni engedi a másikat, de semmi más nem történik, akár hosszú időn keresztül?"
Szerintetek - mit szeretne ?
Nem mennék messzemenő következtetésekbe, szerintem az első válaszoló minden lényegeset leírt, amit a kérdésre válaszként adni lehetett.
Egy személyes sztori:
x szakra jelentkeztem, y tanárnőnek valszeg csípte a csőrét, hogy nem ő lett a felvételi bizottság elnöke az adott egyetemen. Első voltam aznap, így nálam bepróbálkozott, hogy az x nyelven ki a kedvenc költőm eredetiben.
Z-t jól ismertem, így nyugodtan benyögtem a nevét. Az említett kolléga azon kívül, hogy kerek perec kijelentette, hogy "zsigerből utálom", olyan ping-pong meccset nyomott le velem a felvételin, hogy a később engem tanítók is (az adott tantárgyból is, illetve a szerzőből is csak pislogtak.
A lehetséges 30 pontból 29-et vittem el aznapi rekorderként.
Tanulság számomra a következő, amit szívesen viszek tovább ebből az ott töltött hat tanévből:
- csak azt lehet utálni, amit/akit tényleg ismersz;
- az utálat egy valóban idő- és energiaigényes feladat, ami teljes embert és koncentrációt kíván - szvsz fölösleges időpocsékolás erre a rövid életre.
"csak azt lehet utálni, amit/akit tényleg ismersz"
Ehhez magasabb, talán átlag feletti intelligenciaszint kell. Ennek hiányában bárkit, bármikor, bárhol lehet utálni, sőt akár gyűlölni is. "Ész nélkül" sokkal könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!