Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan telik a melegeknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan telik a melegeknek ilyen jó lakásokra?

Figyelt kérdés
Általában mikor felmegyek Pesten valakihez szexelni, egy belvárosi, új építésű házban van lakása. Manapság már kifejezetten számítok rá, hogy a romos házak közt az újat kell keresnem.
2023. ápr. 22. 15:46
1 2
 1/14 mantis religiosa ***** válasza:
92%
Nincs nőjük, aki lehúzza őket.
2023. ápr. 22. 15:51
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Én speciel nem iszom és nem dohányzom ami már önmagában is spórolás szerintem!

Na jó tudom, hogy a semmiből illetve a kevésből nem lehet egy jó kecót előteremteni hipp hopp!

Nem panaszkodhatom mert megkeresem a havi nettó millát,szóval a keresetemből teremtek elő minden földi jót magamnak

2023. ápr. 22. 16:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs család, amire különösképpen költeni kellene. Egyébként nem mindenki lakik csilivili kastélyban. Voltam már az Andrássyn fényűző lakásban és erasmusosok által béreltben is, ahol csak egy saját szobája és fürdőszobája volt a személynek, azok se éppen a legjobb állapotban, szóval kinek mit bír a pénztárcája.
2023. ápr. 22. 16:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tanultak és jó állásuk, vagy sikeres vállalkozásuk van. Igazából a nemi orientáció nem tesz gazdaggá, de a tanulás igen.
2023. ápr. 22. 16:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Uh... Akkor én kivétel vagyok, mert én csak egy picike stúdió lakást tudtam megengedni magamnak. Basszus, akkor lehet még emiatt is hátrányból fogok indulni, meglátják majd aztán fordulnak is vissza, hogy nem ehhez vannak hozzászokva. Hurrá, még egy dolog miatt lehet szorongani! (:

Igaz csak 19 vagyok, és azért ilyen idősen nem mindenkinek telik egy fullos lakásra. Igaz vannak szaktársaim, akiknek ilyen nagy modern lakásuk van, bár ott szinte mindig anyuci, apuci pakolta alájuk...

Lehet néhány melegnél is ez a helyzet, de persze az is előfordulhat, hogy ilyen jól bevált nekik az élet. :'D

2023. ápr. 22. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg kinek mije van.Hanem milyen,mint ember.

Az egyik páromnak csak egy egyszobás albérlete volt és boldog voltam vele nagyon, abban az egy szobában.

És ismertem ötszobás lakásban magányosan élő 29 éves meleget is,akinek kibírhatatlan ,dicsekvő és beképzelt természete volt.

2023. ápr. 22. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

-Lehet csak bérli, magas fizuval pazarló életet él

-Szülei tehetősek, egyke gyerek.

-Nem az övé a lakás, hanem valamilyen rokoné, ismerősé, akihez takarítani jár:D

2023. ápr. 22. 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok, két diplomám van, nyelveket beszélek, egy fél éve nettó 500 körül keresek egy multinál, sajnos még otthon lakok szüleimmel így a fizetésem kb. 90%-át eltudom tenni, saját lakásra gyűjtök, hogy minél kevesebb legyen a hitel. Nem tudom más, hogy csinálja, lehet vállalkozik, tehetős szülők, vagy mára jobb állásuk van, vagy akkor vettek lakást, mikor még megfizethetőbb volt (2014 körül..), passz, én néha lottózok is..
2023. ápr. 22. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés már csak azért is érdekes, mert akikhez csak szexelni jár a kérdező, koránt sem biztos, hogy saját lakásban élnek. Hiszen nem nagyon barátkozásról szól a találkozásuk, hogy beszélgessenek, komolyabban megismerjék egymást, a célja teljesen más. Lehet az kölcsön ingatlan is, albérlet, stb.

De valójában mennyire fontos, hogy új építésű vagy régi lakása van annak, akivel találkozik a poszt indítója?

2023. ápr. 22. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs csalad, gyerek akire kolteni kelljen.

A ferfiak jobban keresnek mint a nok es 2 ferfi fizetese altalaban jobb mint mint egy no es ferfi fizetese egyuttveve.

Szoval ha kulon mennek akkor tobb penzbol lehet osztozkodni, igy egyedulallokent sem lesznek csorok.

2023. ápr. 23. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!