Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg csapongó fiúk hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg csapongó fiúk hogy kezelik ezt?

Figyelt kérdés
Olyan meleg fiukhoz , férfiakhoz szól a kérdés akik a promuszkuitást a melegségük szerves részeként èlik meg. Tehát sok partnerrel sokfelé vannak ehyütt. Az egeszségügyi kockazatokat hogy kezelitek? Vagy rendezitek le magatokan. Rengeteg meleg srác kiköti hogy csak bb ben hajlandó együttlenni. Ilyenkor nincsen félelem? Vsgy történik valamilyen megelőző óvintézkedés?

2023. ápr. 27. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Aki 1 teljesen vadidegen csávóval képes gumi nélkül lefeküdni az szimplán idióta. Elég egyszer összeszedni valamit aztán lehet kezelésekre járni. És akkor még nem is a durvább nemibetegségekről beszéltem. Én is jobban szeretek gumi nélkül szexelni, de ahhoz nagyon nagy bizalom kell. Mondjuk szomorú hogy sokan felnőtt fejjel nem fogják fel hogy milyen kockázattal jár 1-1 védekezés nélküli szex .
2023. ápr. 27. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát ez az....

Ezt nem értem énsem.

Szivesen ismerkednék bi ként, de annyi a felelőtlen ostoba ember....

2023. ápr. 27. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szed Preppet! Amúgy meg én azt gondolom, hogy a többség nem sok partnert akar hanem sok szexet. Csak mivel akivel szexelt nem ér rá néz másikat. Nekem pl mindig az a vágyam hogy legyen egy fix naponta ráérő srác aki minden nap leszopna. Néha van is. De az max 1-2 hónap és eltűnik. Így keresek újat. De a többség 5-7 taliig bírja. És még akkor se naponta. Aztán kell nekik az új. Bár van olyan partnerem is aki évi 6-7x jön és már 5 éve. Csak az évi 6-7 az kb 2 havonta...
2023. ápr. 28. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja és azt kihagytam hogy IJESZTŐEN BUTA A TÖBBSÉG!

[link]

Ezt a filmet meg kéne nézze mindenki. Nehezen indul de nagyon sok érdekes infó van benne. Ha csak a felét magáévá tenné mindenki sokkal előbbre lennénk.

2023. ápr. 28. 00:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Hármas válaszoló. A fix hogy működne? Szólsz és megy hozzád? Vagy fordítva?
2023. ápr. 28. 06:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Idős pasi vagyok.Óvszert csak egyszer használtam életemben.Még soha semmilyen nemi betegségem nem volt.Igaz engem nem dugtak meg soha.

Az tilos.Ugyanakkor szopni én is szopok,Nagyon sok stabil partnerem van

és csodák-csodája ők sem betegek.Ember ismeret.Ne dugjatok koszos

nem illatos emberekkel.

2023. ápr. 28. 06:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Illatosan, tisztaság és rendmániásan is lehetek hiv fertőzött, nem fogod észrevenni ha én azt nem akarom.

2023. ápr. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!