Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen csapongó a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen csapongó a melegek szexuális élete?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kerdest itt a szexualitas kategoriajaban es egy szaunas kerdesben az egyik valaszado szerint az ilyen helyeken orgiak vannak es onfeledt szexualis eletet elnek a ferfiak tobben is.

Tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez mi viszi ra az embereket az ilyen szelsosegessekre? Vagy csak a ferfiakra jellemzo ez a hormonok miatt?

2015. nov. 15. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A hormonok egy dolog, a probléma gyökere az, hogy tizenévesen nem tanultak meg pasizni, nem igazán tudja a nagy része ezeknek az embereknek hogy hogyan kell egy kapcsolatot fenntartani.

És nincs is előttük minta, mert a médiában a meleg párok általában mint tragikus haláleset vagy a szegény srác akit megszivatnak szerepben vannak jelen 'oszt kész.

Dugni meg könnyű, nem kell hozzá semmi, nincs hercehurca, anyád nem tudja meg, nem kell hazivinni bemutatni, lehet élni a kis illúziót és senkinek nem kényelmetlen.

2015. nov. 15. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
dugni könnyü? voltál már ronda?
2015. nov. 16. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kanosság sok dologra képes. Én mondjuk véletlen se ajánlom a szaunát. Azonban nem ítélek el semmit... Tehát aki ezt akarja annak hajrá.... Én örülnék 1 normális szexhavernek is.
2015. nov. 16. 09:36
 4/8 ftf1983 ***** válasza:
100%
Szélsőségek alatt mit értesz Kérdező? Azért mert valaki lemegy a szaunába nem feltétlen fog orgiába lenni vagy lehet nem is fog szexelni. A szaunában sok minden történhet, de ez az adott ember(ek)től függ. Sose értem, hogy miért mindig azt hozzák ki, hogy a melegek mennyire fertőben élnek és mindig csak szexelnek. A heterók ugyanezt csinálják, ugyanúgy szexelnek bulikban, szerveznek szexpartikat, swinger klubokba járnak, stb. Nem egy heteró srácot ismerek, akikhez képest sok meleg szent szűz. Az tény, hogy sokaknak a szauna az a hely ahol a vágyaikat megélhetik. Igen, nem kevés "heteró" pasi jár le, akit otthon vár az asszony, gyerek.
2015. nov. 16. 09:56
 5/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mert a hetero fuckboiok tán nem minden héttel más nőt hülyítenek a balkándiszkóban?
2015. nov. 16. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért szerinted a heterok nem ezt csinálják?

Csajról csajra. Ugyan már:D

2015. nov. 16. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg a Magnumban sokszor hetero fiúk jönnek le,mutogatják magukat,szal ennyit a kicsapongó "melegekről":D
2015. nov. 16. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
37 éves melegként három emberrel volt szexuális kapcsolatom... - Tényleg kicsapongó lennék??? :D
2015. nov. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!