Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasba vagy gruppenbe miért ennyire nehéz, lehetetlen bekerülni?
Sok helyen olvasom, hogy hármasoznak, gruppeneznek, de sosem voltam még és nem tudom hogy lehetne.
Időnként grindrn is látom van aki a párjával keres 3.-at.
De ha rájuk írok semmi.
Közben ahogy hallom Budapesten (ott keresek) rendszeresek az ilyenek. Ez csak legenda?
Kisvárosban biztosan az.
Budapesten viszont nagyon könnyű. Grindrn rendszeresen rám írnak, főleg hétvégente. Általában úgy megy, hogy akik már együtt vannak írnak rád, hogy csatlakozz.
Ha pár keres harmadikat akkor nem biztos, hogy most keres, hanem amikor össze tudjátok hozni.
Gruppen értelemszerűen ritkább, mint a hármas, de arra is jön bőven üzenet.
Még turisták is keresnek az utazásuk során, nem is csak a helyiek.
Persze nyilván úgy is kell kinézni, hogy ne magadnál (jóval) jobban kinéző pasikkal akarj, de ez nem nagy csoda.
Na,7-es neked aztán van egy életed...
Sosem értem,hogyan lehetnek emberek ilyen gumigerincűek,hogy másnak alávetik magukat.
Ha akárcsak egy barátom is egy szóval is említette volna,azonnal kivágom az életemből örökre.Nemhogy a saját élvezetére használni valakit...
Én passzív lennék 3-as ban vagy gruppenben
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!