Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fővároson kívül mindig ilyen lehetetlen küldetés volt az ismerkedés?
Regisztráltam minden társkeresőre, de ugyan azok az emberek vannak fent mindenhol 😃 ahhoz képest, hogy azt hittem Veszprém megye azért nem olyan rossz hely társkeresés szempontból sem, ahhoz képest eléggé kihalt az egész ezen a környéken.
Más is tapasztalja ezt (pláne VP megyében) vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
Gondolom férfi vagy...
A nők elenyésző százaléka van fenn társkeresőn, ami Budapesten is nehezíti a tinderező férfiak helyzetét, egy kisvárosban viszont tényleg komoly akadály.
Inkább élőben ismerkedj.
Igen,Budapest azért jobb valamivel,voltam fenn pár hetet.
Kisebb nagyobb megszakításokkal fenn vagyok ilyen oldalakon.
Ugyanazok a srácok évek óta ugyanazzal a profilképpel. Én is így látom,fura hogy soha nem találnak senkit. Vagy csak túl válogatósak?
Budapestet nem kell sztárolni...Itt van a legtöbb kamus, idegbeteg,anyagilag lehúzni akaró,stb.
Komolyat találni kimondom : lehetetlen ! Hosszú évek tapasztalata,ha pedig jön értelmes,szeretni is tudó, az nem bírja ki másfél -két évnél hosszabban.Ez is személyes tapasztalat.
Már nem is érdekel az egész !
Igaza van a 8-asnak.
Mondjuk én munka miatt költöztem fel vidékről a fővárosba, de mindig azt a véleményt képviseltem, miszerint ugyanazt fogom tapasztalni, mint odahaza csak nagyobb szórásban.
Kedvencem, mikor profiloldalakon sírnak, hogy nem tudnak összehozni egy találkozót, mindenki kamus stb., s amikor elindul a beszélgetés és megemlítem a találkozót hirtelen megbukik az egész ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!