Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg màr 14 évesen is érzi valaki hogy meleg? Van ilyen? Ti mennyi idősek vagytok?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 00:54
1/21 anonim válasza:
Nem meleg, hanem leszbi, de alig voltam 6 éves amikor az általános iskola legelső napján biztosra tudtam, hogy tetszik az egyik lány.
2/21 anonim válasza:
Szintén nem meleg, de biszex legalább. 12 évesen jöttem rá de előtte is voltak jelei csak akkor kezdtem belegondolni ki van ha és bele törődni.
3/21 anonim válasza:
Persze. Én már bőven 14 éves korom előtt éreztem, hogy meleg vagyok :)
4/21 anonim válasza:
Lehettem vagy 8 éves mikor felizgultam a tévében Songoku izmos testére…
5/21 Jani Belucci válasza:
Már oviban nyalogattam egy fiú barátom fenekét a bokorban, de nekem szerintem igazán akkor esett le, amikor ilyen ~8 évesen a tévében ment egy férfi birkózás közvetítés és totál be voltam indulva rá.
6/21 Kaje39 válasza:
16 évesen tudtam meg hogy bi vagyok.
7/21 anonim válasza:
Olyan 13évesen amikor 1het alatt simán ravett az osztálytars szopásra, segg nyalasra sőt pisi ivás ra is de, rajottunk gyorsan h a, sárga pisi túl sós.
Azota tudom h bi vagyok.
8/21 A kérdező kommentje:
Nagyon durva😀
2023. ápr. 24. 09:17
9/21 anonim válasza:
en mar oviban a fiukba voltam szerelmes,nem a lányokba.szal van ilyen is
10/21 anonim válasza:
Kb. 8-9 évesen imádtam nagybátyám izmos testét masszírozni és esténként rá gondolni, még semmi szex meg ilyesmi nem járt a fejemben, de jó érzéssel töltött el, hogy az ölében ülhettem és érezhettem a testét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!