Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti hány évesen szoptatok és szexeltetetek először? Kivel? Osztálytárs,barát?
18, egy teljesen idegen 40 éves férfival, akivel véletlen futottam össze. Ott csak én szoptam, és kiverte nekem közben. Anál pedig 21 évesen volt az első.
23F
orál 14 évesen volt először. Egy pappal.
Utána is főleg jóval idősebb pasik jártak a számban. Lehet rám férne egy pszichiáter...
15 voltam mikor egy 21 éves csávóval találkoztam. Lebeszéltük, hogy mi lesz. Miután kielégített orálisan egészen máshogy éreztem/láttam a dolgot. Nem akartam én is kielégíteni. Erre közölte, hogy addig bizony nem megyek haza. Szó szerint megdugta a számat és bár kértem hogy ne tele élvezte a számat. Borzasztóan megviselt anno ez a story.
16 éves voltam mikor a történelem kicsit ismételte magát. Egy 17 éves sportoló fiúval találkoztam. Kék szem, szőke haj és gyönyörű test. Egy darabig a randin minden renben ment. A 3. randin szex. A szex során azonban nem volt már kedves. A csók stb jó volt de mikor elkezdte berakni nem akart leállni hiába kértem, hogy álljon meg mert fáj. Nagyon hamar elélvezett kb 2 perc de az fájt. Utólag azt mondta azt hitte csak túljátszom és sajnálja. Ennek ellenére a második próbálkozása pár nappal később ugyanilyen volt annyi eltéréssel, hogy lefogta a kezem és keményebben csinálta. Mikor kiszabadultam megpofoztam és ott hagytam. Soha többé nem találkoztam vele. Később voltak jó élményeim is de ezek az elsők. Ma már úgy gondolom a csávó azt élvezhette ha a másiknak fájdalmat okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!