Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az hogyan lehet, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogyan lehet, hogy valaki 30 évesen jön rá, hogy meleg?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Van 1 ilyen haverom. Nem értem én sem.
2023. ápr. 21. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Nem!

Pubertás végéig max már tudod. A többi hasszöveg.

2023. ápr. 21. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Hát úgy hogy addig nem tudta.
2023. ápr. 21. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Erre én is kíváncsi vagyok. Mert ha arra idősebb korában jön rá, hogy a férfiakat is szereti a nők mellett, az is más helyzet
2023. ápr. 21. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
98%

" Vidéken" ez nagyon is gyakori. Itt kisvárosban és vonzáskörzetében a mai napig van egy adott családi minta amit sok fiatal görcsösen próbál követni. Mégpedig hogy lesz komoly barátnőd aztán gyereketek, hitelt vesztek fle házépítésre, stb. Szóval az általános életkör. Tegyük fel 24 évesen lesz komoly barátnője meg előtte kamaszkent is voltak kapcsolatai, aztán a komoly barátnővel évekig együtt vannak élik az életüket a csávó lefoglalja magát a munkájával meg ott a barátnő akivel havi 2-3 nagyobb szex van és minden megy a rendes kerékvágásban de a srác érzi valami hiányzik az életéből valami nem olyan amilyennek ő szeretné... És ezen kezd el örlődni de amikor kapisgálja hogy talán mindig is vonzották a fiúk is csak sose mert lépni meg elhessegette ezeket a gondolatokat... Aztán elkezd küzdeni ellene sokáig de végül nem bírja tovább és elfogadja önmagát. Hogy utána végül mégis együtt marad-e a csajjal vagy szakít vele és éli a valós életét az meg már bátorság kérdése. Na így jöhet rá valaki 30 évesen hogy meleg.

Ez csak egy egyszerű példa volt

2023. ápr. 21. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
97%

Velem soha senki nem barátkozott. Így nem is tudhattam kivel is esik jól a szex.

2 éve egy férfi felvitt magához és megszoptatott, élveztem.

Így tudtam meg, hogy passzív meleg vagyok

2023. ápr. 21. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem 30 évesen jön rá, csak addigra jut el oda a gyáva lúzere, hogy bemeri vallani önmagának.
2023. ápr. 21. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta egyre több negyvenes,ötvenes házas férfi jön rá,hogy mi a helyzet.És próbálkozik általában fiatal férfiakkal.Sokuk fiatal házas férfivel tartanak fent titkos szexbarátságot.

De tudok olyanról is,aki 42 évesen szeretett bele egy 48 éves férfibe,mindketten házasok voltak,mindketten elváltak és most párként élnek.

Az előzőhöz annyit,hogy annyiban lehetnek gyávák,hogy ha érzi,tudja,hogy nem a nőkhöz vonzódik,akkor nem szabadna belemenni egy nővel való kapcsolatba,főleg nem építkezésbe,gyerekvállalásba.

Nincs rosszabb,mint érdekből,színészkedésből élni valakivel,közben undorral,vagy ajzószerrel szexelni valakivel-muszájból.

Egy igazi melegnek a női nemi szerv undorító,sőt egy nő érintése is kellemetlen.

2023. ápr. 22. 05:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudják ők sokkal előbb is ,csak nemmerik megélni. Próbálnak "normális" életet élni, a családnak-környezetnek megfelelni.
2023. ápr. 23. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!