Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van olyan, aki csak későn (16-18 évesen vagy idősebben) jött rá, hogy meleg?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 13:11
1/12 anonim válasza:
27évesen
De engem addig nem is érdekelt a szex, csak a buli-munka, spórolás lakásra.
Beszélgettem egy szemmel láthatóan passzív sráccal, spontán merevedésem lett tőle
2/12 anonim válasza:
Igazából sokan ebben a korban jönnek rá,hogy a saját nemükhöz vonzódnak. És ez nem igazán késő. Vagyis a 16. életév. Én is 15 évesen gondoltam először srácokra, addig csak csajokra. Ritka az,hogy valaki már 10-12 évesen tudja magáról. Sokszor olyankor fel se fogja a gyerek hogy mit is jelent a másság stb.
3/12 anonim válasza:
En romantikus kapcsolatban sosem tudnék lenni fiuval. Meg sem nezem a fiúkat az utcan. De mar 10 eves korom óta tudom h tetszik a szép farok is. De kiprobalni csak 25 evesen probaltam.
4/12 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok. 16 évesen fedeztem fel magamban a dolgot. Bár az én esetem talán annyiban különleges, hogy előtte nem éreztem egyik irányba se semmit, tehát se a lányok se a fiúk nem hoztak lázba.
5/12 anonim válasza:
Tudok pasi aki a 40-es évei elején jött rá , hogy szereti a kukit :)
6/12 anonim válasza:
én inkább 18 évesen jöttem rá, h hetero vagyok, addig biként éltem
7/12 anonim válasza:
Erre nem rájönnek, ezt választják,hogy nem puncit akár, hanem pöcsönfosást vagy épp befosást :)
8/12 anonim válasza:
Nem késő ilyenkor jön rá mindenki hogy mit is szeretne mi izgatja a fantáziáját. Én 16 voltam koleszos.
9/12 anonim válasza:
#7 Ha szerinted ez döntés kérdése akkor ezek szerint a heterok is eldöntik valamikor , hogy mit szeretnének nyalni vagy szopni? Eléggé "tudományos" az ostobaságod.
10/12 anonim válasza:
Már általánosban 7.-8. Osztályban is a fiúkat néztem meg. Illetve szerelmes voltam már akkor egy nálam fiatalabb fiúba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!