Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerettek másik srác előtt hokizni?
Figyelt kérdés
Haveromnal szoktuk közösen tolni, hatalmasakat tudunk élvezni. Habár múltkor már azt akarta, hogy több is legyen, de ebben meg nem mertem lépni.2023. ápr. 12. 14:13
12/21 anonim válasza:
Én kipróbáltam volna ha lett volna rá lehetőség.
13/21 anonim válasza:
Engem egy haverom kb. 3 éve rendszeresen leszop! Én meg kiverem neki közben!
14/21 anonim válasza:
11-es a meleg verzióra gondoltak! :D :D :D
15/21 anonim válasza:
Még nem csináltam más előtt de izgi lehet
16/21 anonim válasza:
Mi is igy kezdtük,aztán több is lett!Közös hoki,kivertük egymásnak,leszoptuk egymást!Ugyhogy kérdező vágj bele nyugodtan,nem lessz semmi baj!
18/21 anonim válasza:
Szeretek,szoktam,skypon,snapon
19/21 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretek mások előtt meztelenül lenni, hokizni, úgy hogy közben aki néz, vagy akik néznek, azok felöltözve vannak. Ha mást is érdekelne ilyesmi, akkor írjon privit.
20/21 anonim válasza:
Számomra nem izgató, jobban szeretem ha egymásét hokizuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!