Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk! Mit szerettek a legjobban abban, amikor dominálhattok egy másik fiút?
Figyelt kérdés
Használhatjátok, mint egy eszközt a kielégülésetekre. Élvezitek, ha alázhatjátok vagy hasonlók? Mi a legjobban izgató benne?
Írhattok tapasztalatokat is.
2019. nov. 28. 14:57
1/9 anonim válasza:
Tudom, hogy újat mondok, de figyelj!
AKTÍV =/= DOM
Aktív vagyok és a gondolata is undorít ennek az egész fa**ágnak amit leírtál.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam egyértelmű, a domináns fiúkra gondoltam.
2019. nov. 28. 15:26
3/9 anonim válasza:
Az hogy kedvemre szopathatom, a gyomraig tolhatom, mintha csak egy gumino lenne.
4/9 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Irányítani persze szeretek, pl. az ütemet, pózt stb. én diktálom általában. De ez hozzá is tartozik, elvégre a név is azt mutatja, hogy én vagyok alapvetően aktív, ő meg inkább passzív. Azt ugyanakkor leszögezném, hogy nem kihasználásról, alázásról meg hasonlókról van szó.
5/9 anonim válasza:
Van aki erre izgul. Volt már szolgám. Szopott pl egy órát :)
6/9 anonim válasza:
Ha fiúval vagyok sose alázom hiába vagyok aktív, meg semmi hasonló hülyeség
Egyenlő partnernek kezelem.
Még ha csak szexkapcsolat akkor se kezelem tárgynak. Legyen az férfi, nő, transz
7/9 anonim válasza:
Aki leszopja a farkam az önmagát alázza. Az ilyennek a feje csak egy edény számomra amibe beleürítek. Ennyi.
8/9 anonim válasza:
Nem alázok senkit,csak ha szex közben kéri,a keményebb
szopatást,dugást,
9/9 anonim válasza:
én baszom az összes köcsögöt keményen seggbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!