Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láb fétises fiúk, mit szerettek csinálni a másik lábával?
Engem mezítláb és cipőben zokni nélkül izgatnak nagyon a srácok lábai.
Simogatnám a lábszárait, szopnám a lábujjait, nyalnám a talpát, masszíroznám a lábfejét, sétálnék vele mezítláb, és kezébe adnám a saját lábaim is ha van erre igénye :)
27F
Én talpat nyalni lábujjakat szopogatni szeretek elsősorban :)
Cipő, zokni nem igazán izgat
Annyiban hasonlítunk a 11-es sz. kommentelővel, hogy engem is csak a lányok lábai izgatnak, de ha az én lábaimról van szó, akkor a fiú-fiú lábfétisben is látok fantáziát. Eddig egyszer próbáltam csak ki, de egy csomó mindent kiderítettem magammal kapcsolatban, amit vagy nem is tudtam eddig, vagy legfeljebb sejtettem.
Például szeretek domináns szerepben lenni, ha "uralkodhatok" a másikon a meztelen lábaimmal. Szeretem látni, hogy a talpaim teljesen beterítik a másik arcát, és teljesen alájuk rendelődik. Szeretek aktív lenni a talpaimmal/lábujjaimmal, és nyomogatni, masszírozni a másik arcát vagy jelezni, hogy épp a mezítlábaim melyik részével akarom, hogy foglalkozzon.
Fontos nekem az is, hogy saját magam szépnek és vonzónak lássam a lábaim, mert a legfőbb élvezetforrásom, hogy látom, mit csinálnak a másik arcával, szóval ilyesmi szitut csak úgy tudok elképzelni, hogy testhezálló, fekete vagy sötét leggingsben vagyok, aminek vagy van talppántja, vagy egész a bokáim alá leér, hogy csak a lábfejem maradjon szabadon. Szoktam még egy-két gyűrűt is viselni, és a körmeim is sokat ápolom, illetve hosszabbra hagyom, hogy minél nőiesebb megjelenése legyen a lábaimnak.
Még azt is kipróbálnám, hogy milyen a dominancia egy olyan formája, ahol a lábimádat már főleg gyengéd, de előtte a lábujjaimmal és talpaimmal összetörök/zúzok/tépek valami olyan tárgyat, ami a másik számára fontos és értékes; és csak utána veszem rá, hogy teljes odaadással nylogassa és csókolgassa a lábaimat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!