Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerettek másik srác előtt hokizni?
Figyelt kérdés
Haveromnal szoktuk közösen tolni, hatalmasakat tudunk élvezni. Habár múltkor már azt akarta, hogy több is legyen, de ebben meg nem mertem lépni.2023. ápr. 12. 14:13
2/21 anonim válasza:
Igen, csak alig van rá alkalom 😅
3/21 anonim válasza:
Nagyon is, ha ő is csinálja. Meg ha egymásnak.
4/21 anonim válasza:
nem nagyon szokott előfordulni olyan hogy a közös hokizásnál megállunk, általában szintet lépünk.
5/21 anonim válasza:
Igen,én szeretek,egy haverommal szoktunk is. Kamerában is,ha élőben nincs lehetőség
6/21 anonim válasza:
Nem, mert nem szeretem a téli sportokat
7/21 anonim válasza:
igen,mi is csináltuk..söt egymasnak is az meg jobb
8/21 anonim válasza:
Melegek között ez nem nagy ügy. Heterókkal az igazi.
9/21 anonim válasza:
Igen, izgalmas tud lenni, főleg ha egymásnak is csináljuk.
10/21 anonim válasza:
Nem szeretek, mert amíg itt kérdésekre rázsongva állítólag egy kidőlt madárijesztőért is örömódát meg szaltót vetnének... addig a valóságban éreztetik, hogy nem vagy vékony-kisportolt-nagy_aszú: tehát húzz az anyádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!