Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Komoly ismerkedéskor mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly ismerkedéskor mennyire zavar/érdekel titeket a másik szexuális előélete? Számít ez?

Figyelt kérdés

Tehát hogy előttetek hány emberrel szexelt, alkalmizott, csinált-e vad dolgokat. Egy-két kaland nem gond, de ha, csúnyán szólva, átment rajta a fél város, vagy ő megdugta már a fél várost?

Számít ez nektek? Vagy nem is illik erről beszélni, kérdezni, mert ez mindenki magánügye?

Volt már ebből probléma ismerkedéskor?

2023. ápr. 11. 17:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

"védekezés nelküli szexel akár "meg is ölhet embereket" valami súlyos nemi bajjal."

"akik védekezés nélkül szexelnek, potenciális gyilkosok."

Azért ne essünk át a ló túloldalára, manapság már a HIV sem halálos, ráadásul PrEP-el megelőzhető.

"Azt hiszem erősen szociopata lehetett, és több meleg barátom is megerősítette, hogy a kicsapongó melegek nagy része rendelkezik pszichopata/nárcisztikus vonásokkal, azaz személyiségzavarosak, veszélyesek, egoisták, felelőtlenek."

Micsoda diagnózis a professzor uraktól... Nem minden "kicsapongó" életű meleg szexel védekezés nélkül. Te kifogtál egy rosszabb fajtát, nem kell általánosítani.

2023. ápr. 12. 11:07
 22/26 Jani Belucci ***** válasza:
100%
#20: Szerencsére azért már nem a 80-as években vagyunk. A HIV sem halálos ítélet feltétlenül, ha időben kiderül és kezelve van. De egyetértek. Férekúrni védekezés nélkül több emberrel is felelőtlen, buta, sőt egyenesen gonosz tett. A saját életét mindenki úgy teszi tönkre, ahogy akarja. De ha párod van, akkor felelősséggel tartozol az ő egészségéért is. Szociopatának kell lenni ahhoz hogy valaki ezt teljesen hidegvérrel és érdektelenül tegye. Engem konkrétan képen röhögött exem mikor aggodalmamat fejeztem ki, miután kiderült hogy megcsalt egy drogos orgián. Érted, még én vagyok a hülye hogy féltem a saját egészségem, miután védekezés nélkül kúrt összevissza, és hónapokig titkolta. Kib*szott beteg emberek vannak.
2023. ápr. 12. 11:11
 23/26 anonim ***** válasza:
88%

10-eske, a nagyevő mindig az marad !

Esetleg akkor akar nagyszerű társ lenni,megállapodni,amikor xar lesz az élete,vagy beteg lesz.Akkor már hűséges és komoly...Na tudod ki hiszi ezt el?

2023. ápr. 13. 06:04
 24/26 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavar és nem is érdekel, hogy őszinte legyek. Nekem inkább az a gond, ha prűd.
2023. ápr. 16. 01:12
 25/26 anonim ***** válasza:
58%
K..ára nem.Ki a f..zt érdekel?
2023. ápr. 19. 11:15
 26/26 anonim ***** válasza:

Mi van akkor, ha csak egy valakit dugok vagy ő dug meg, aztán később kiderül, hogy a fél város ment át azon az egyetlen valakin, akivel jót szexeltem.

Sztem legyen inkább egészséges, ez a lényeg :)

júl. 11. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!