Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Komoly ismerkedéskor mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly ismerkedéskor mennyire zavar/érdekel titeket a másik szexuális előélete? Számít ez?

Figyelt kérdés

Tehát hogy előttetek hány emberrel szexelt, alkalmizott, csinált-e vad dolgokat. Egy-két kaland nem gond, de ha, csúnyán szólva, átment rajta a fél város, vagy ő megdugta már a fél várost?

Számít ez nektek? Vagy nem is illik erről beszélni, kérdezni, mert ez mindenki magánügye?

Volt már ebből probléma ismerkedéskor?

2023. ápr. 11. 17:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Istenem mennyi álszent hülye... Ha ismerkedéskor pirulva azt mondom, hogy kettő, de valóvában hetven..??? Akkor örülsz? Soha nem fogod megtudni az igazat ha nem akarom. Ami előtted volt ahhoz semmi közöd, engem se érdekel hány punciban jártál...
2023. ápr. 11. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

"engem se érdekel hány punciban jártál..."

Itt az átlag 0,00.

2023. ápr. 11. 22:50
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Itt igen. De a kérdező nyilván nem gyk-s incelekkel ismerkedik...
2023. ápr. 11. 22:53
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

Homo kategóriában vagy, szívem!

2023. ápr. 11. 22:55
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Oké, bocsánat. Két pezsivel ezelőtt feltűnt volna. A lényeg ugyanaz...

😄

2023. ápr. 11. 23:09
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

Párkapcsolatba csak úgy megyek bele,ha közösen csináltatunk STD szűrést.Aztán egy hónap múlva még egyet.Addig nincs testiség:)

Egyik kapcsolatban sem volt ezzel gond,megértette mindenki.Egy valaki kapta fel a vizet,nem akarta.Biztos oka volt rá...Nem is lett folytatás.

2023. ápr. 12. 05:27
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sajnos volt olyan párom, aki ellmondta, hogy finoman szólva kicsapongó életet élt, en pedig mindig monogám voltam. Nem akartam előítéletes lenni vele, úgy voltam, ami a múltban történt, az nem a jelen, és mindenkinek van múltja. Pár hónapig max 6 hónapig teljesen jól megvoltunk, aztán egyre furcsább lett a szexben is. Nem nagyon akart velem lenni, fel sem állt neki. Azt mondta a sok stressz miatt, ami a munkájával jár. Türelmes-toleráns voltam, de elkezdett hanyagolni engem mindenhogyan. Aztán kiderült hogy megcsalt, és kb egy hónap volt az egész kapcsolatunk alatt, amikor nem csalt meg. Nem is egy emberrel volt, hanem random idegenekkel. Én összetörtem érzelmileg, és rettegtem attól, hogy valami nemi bajt adott nekem. Amikor megkérdeztem hogy védekkezett-e az idegenekkel, arra felháborodott, és verbálisan nekem támadt. Nem értette meg azt sem, hogy a védekezés nelküli szexel akár "meg is ölhet embereket" valami súlyos nemi bajjal. Egyszerűen nem érdekelte hogy másoknak mit okozhat egügyileg. Azt hiszem erősen szociopata lehetett, és több meleg barátom is megerősítette, hogy a kicsapongó melegek nagy része rendelkezik pszichopata/nárcisztikus vonásokkal, azaz személyiségzavarosak, veszélyesek, egoisták, felelőtlenek. Úgyhogy én tanultam ebből az esezből, és kicsapongó előéletű ember nekem soha többet nem kell.
2023. ápr. 12. 09:40
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

A 17-esnek abszolút igaza van. Annyit tennék hozzá, hogy aki sértődik, felháborodik, annak egyrészt nincs igaza, másrészt pedig van valami takargatnivalója.

2023. ápr. 12. 10:11
 19/26 Jani Belucci ***** válasza:
75%
#17: Szinte egy az egyben az én tapasztalataimat írtad le. Nekem ne mondja senki, hogy a múlt (közelmúlt) alapján nem lehet következtetni a jelenre. Sok esetben bizony gyanakvásra ad okot. Az ember jellemét a múltja formálja.
2023. ápr. 12. 10:26
 20/26 anonim ***** válasza:
28%
17-es vagyok és senkinek nem kívánom azt a rettegést halálfelelmet amit bennem okozott az által, hogy vedekezés nélkül volt random emberekkel. Halálfelelmem volt hogy elkaptam-e vmi súlyos nemi bajt, és ő pedig hidegvérűen éedektelen volt mások egeszségét illetően. Ez óta a megtapasztalásom óta azt mondom: akik védekezés nélkül szexelnek, potenciális gyilkosok.
2023. ápr. 12. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!