Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti milyen kapcsolatot kerestek egy másik pasival?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 18:55
A kérdező szavazást indított:
alkalmi
laza
külön élés
együtélés
50 szavazat
2/20 anonim válasza:
Én amióta az eszemet tudom párkapcsolatot akartam. Sok-sok randi, aztán együttélés, közös élet
3/20 anonim válasza:
Csakis a párkapcsolat,ha lehet és ha közösen! akarjuk,akkor közös élettel.
5/20 anonim válasza:
Komoly,monogám, romantikus, hosszútávú párkapcsolat együttéléssel, gyerekmentesen. 32/f
6/20 anonim válasza:
Ötből négy válasz párkapcsolat, a szavazási részen is elsöprő a fölény...
Elgondolkodtató,miért is vagyunk ilyen sokan ezzel az elképzeléssel,álommal mégis magányosak?
8/20 Felfujhatogyerek válasza:
Inkább a barátság extrakkal amíg nem változik meg a világ.
9/20 anonim válasza:
Monogám barátság extrákkal. Szerelemben sokat csalódtam már és jobban belegondolva nem is tudnék együtt élni valakivel, így max ez. Egy legjobb barát, akivel mellesleg van ez-az is, de just for fun, nem több érzelemmel, mint amit egy legjobb barátság jelent.
10/20 anonim válasza:
A legkorrektebb,amit a 9-es ír és amit szeretne.
Azt hiszem,ez a legjobb,ami két férfi között lehet.Főleg olyanok között,akiknek szuksége van egyedullétre is,énidőre, de baráti érzelmekre is.
Sokan választanánk ezt,azt hiszem.És itt is a hangsúly a monogámián van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!