Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak e így? Ha a fétisük megéléséért a másik nemmel is vállalnának szexuális kapcsolatot! 40f
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok.
Köszönöm!
2018. nov. 21. 10:17
3/9 anonim válasza:
Én nem tudnám elképzelni a másik nemmel, még fétis kiélése miatt sem. Szerintem is kell ehhez némi biszexuális beállítottság.
4/9 anonim válasza:
Fétiseim csak nőkkel kapcsolatban vannak.
5/9 anonim válasza:
Milyen másik nem? Hallottam már, hogy állítólag csajjal is lehet, meg minden, ... de szerintem ez kamu. :)
6/9 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. De azzal egyetértek, hogy némi biszexualitásnak lennie kell annál, aki mégha csak a fétise kiélése végett is a saját nemével kezd.
7/9 anonim válasza:
Szerinted miben különbözik az, aki semmit nem akar a fiúktól, csak épp pl. lábfétise van, attól, aki szintén semmit nem akar a fiúktól, igazából még a testüktől sem, csak épp fütykösfétise van? Én speciel mindkettőt csak egy fétisnek tartom. Pontosan ugyanúgy működnek, ugyanolyan izgalmat váltanak ki. Igaz, az utóbbiak jogtalanul kisajátítottál maguknak a homoszexualitás teljes témakörét.
8/9 anonim válasza:
Én igen, bár csak korombelivel
26f
9/9 anonim válasza:
Én biztos nem, latexfétises vagyok, de ha tetőtől talpig beöltözik egy csaj, akkor is csaj marad, nem működne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!