Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan pasi közületek aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi közületek aki létesített már titokban szexuális kapcsolatot egy másik pasival? (Több lent)

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy hogyan oldottátok meg, hogy TELJES TITOKBAN maradjon? Gondolok itt akár csak egyszeri alkalomra is. Fiú vagyok és régóta nagy vágyam lecumizni egy férfit (akár többször is) de nem merek belevágni csak úgy ismerkedésbe. Hogy lehet valakiről tudni, hogy megbízható és aggodalom nélkül leszophatom? Ti hogy oldottátok ezt meg?

2020. dec. 28. 12:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem fogsz megbízhatót találni, ezt elfelejtheted!
2020. dec. 28. 12:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy lehetetlen. Nekem 4 évig volt ilyenem. Teljesen jól ment. De tény a bizalomhoz idő kell. És csak a tapasztalat hozza, hogy bízhatsz benne. Meg a beszélgetés. Én mindig kiszúrtam ha kamuzik valaki. Sajna sok kamus van.
2020. dec. 28. 12:37
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát igen sajna elég sok. De azért biztos vagyok benne hogy vannak olyanok akik nagyon szívesen benne lennének ilyenben, főleg hogy nekik kb semmit nem kell csinálni csak élvezni... csak hát hol találni ilyet manapság?
2020. dec. 28. 12:41
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ hogy nézel ki.

Ha szép fiatal pofid van, bárkit leszophatsz.

2020. dec. 28. 12:55
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Nős pasikén Én is szopatnák.A bizalom is 100% nálam.
2020. dec. 28. 12:56
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát azbarcom kb az kb annyira fiatalos hogy 28 évesen kb 20-22-nek mondanak. Nem vagyok kisportolt testű de hát ez van... bár szerintem ennél a dolognál nem is ez a legfontosabb.

5-ös, te hogyhogy nős férfiként más férfiakat szopatnál? Csak érdekel. Biszex vagy? Esetleg a feleséged nem adja meg ezt neked?

2020. dec. 28. 13:01
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Hotbullon sokan keresnek ilyesmire. Regisztrálsz, elkezdesz beszélgetni emberekkel, és addig keresel, amíg találsz valakit aki szimaptikus és hasonló dolgokat akartok.
2020. dec. 28. 13:39
 8/18 anonim ***** válasza:
5 vagyok. De meg adja. Pusztán kíváncsiság.
2020. dec. 28. 15:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok nos férfi. Kíváncsi heterók vagy társadalmi elvaras miatt..

Velük vigyázz

2020. dec. 28. 15:37
 10/18 A kérdező kommentje:
Miért kell velük vigyázni?
2020. dec. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!