Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszex partnert lehet találni romeon?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 00:15
2/8 anonim válasza:
Igen, vannak ilyenek. Aszex vagyok, homoerotikus vonzalommal, homoromantikus kötődési készséggel... ...más dolog, hogy nem mennék a ilyen oldalakra, mert ott tényleg mindenki szexelni akar :)
3/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok.
Érzelmes,de az ölelés az nagyon fontos..lenne:)
Egy ilyen kapcsolat jó lenne, próbálkoztam már,még itt is,de nem nagyon díjazza senki:(
4/8 anonim válasza:
A hentesnél sem találsz vegetáriánust, hasonló a Romeo is.
5/8 anonim válasza:
Én meleg vagyok,volt kapcsolatom olyan pasival is aki egyáltalán nem kívánta a szexet.az azért megtette hogy a kezével kielégített hosszú hosszú összebújós cirógatós ,csókolózós alkalmakkor.ez nálam nem volt gond.sose mentem máshoz.Volt klasszikus meleg kapcsolatom is.mindkét kapcsolatban megkaptam azt amit egy kapcsolatban még lehet.semmi külömbség nem volt a megélt boldogság szintjén.
6/8 anonim válasza:
Érdekesek az eddigi válaszok, nem is mertem remélni sem, hogy hasonló létezik még közöttünk?!
Azért köszönöm ezt is! 💖
7/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Csak az érzelmek érdekelnek, max közös verésig mennék. Sajnos nekem sem volt szerencsém eddig senkihez.
8/8 anonim válasza:
Én fent vagyok a romeon, viszont külföldön lakom. A szex engem sem érdekel, maximum az orál, de azt sem bánnám, ha azt se kéne. Azért eléggé kiábrándító, hogy 100-ból 99-en csak szex miatt írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!