Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek cselesen így akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek cselesen így akarnak partnert találni?

Figyelt kérdés

Tele van az oldal olyan kérdésekkel, hogy vannak olyan fiatalok akik időseket szeretnek?

Vannak olyan izmos férfiak akiknek a kövérek jönnek be?

Miért nem találok kövér fiút, én izmos vagyok?

Fiatal vagyok, idősek jönnek be, hol találjak?

Ezek így várják, hogy valaki írjon, utána privát üzenetben lecsapnak rá?

Mert elég furcsa kérdések.

2022. okt. 2. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Idővel majd megszokod hogy az oldal kérdéseinek a 80-90%-a privicélpont-vadászat céljából került kiírásra :D
2022. okt. 2. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb igen, de gondolom van köztük olyan is amelyiknél tényleg komoly a kérdés. Pl. ha reménytelennek látja a dolgot, de valszeg nem sok ilyen van. Bár fene tudja.
2022. okt. 2. 21:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem olyan gyakran nézem, mit szokjak meg?

De így mondjuk nincs értelme, miért nem partnerkeresőn pl. Romeon vannak fenn vagy valami partnerkereső fórumon?

2022. okt. 2. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 gondolom ott is fent vannak, de túl eredményesen hogy egy anonim oldalon kelljen próbálkozniuk 😃
2022. okt. 2. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen erről van szó, gratulálok Sherlock
2022. okt. 3. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az oldal szabálya nem engedi direktbe kérdezni, ezért megpróbálják trükkösen.
2022. okt. 3. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Biztos van aki nem ezért ír ki ilyet, de szerintem amellett, hogy szánalmas, tönkrevágja a fórumot, hogy teleszórja ilyen felesleges kérdésekkel. Ami nem kérdés.

A véleményem pedig meg van arról aki így ismerkedik, ott vannak erre a honlapok, appok, még ha képet nem is akar kitenni akkor is használhatja.

2022. okt. 4. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a kategóriától függetlenül mondom, hogy az oldal nagyobb részét a trollok tartják fent, meg a különböző elmebetegek, meg akik kihívó/aggresszív privátokat küldözgetnek kéretlenül az embereknek. Az ő arányukhoz képest csak nagyon kevés "igazi" kérdező van. A legtöbb értelmes ember átment külföldi fórumokra, ahol - akár szintén magyar nyelven - kérdezgetnek, mert azok az oldalak sokkal ellenőrzöttebbek, pl. reddit.
2022. okt. 4. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem, mi baja a kérdezönek ezzel. Mindenki úgy ismerkedik, ahogy akar és tud.. semmi kivetni valót nem látok ebben. Abban sem hogy járnak idősebbek is fórumozni. Za az emberi életet teljesnek akarjuk eldogadni, minden vele járó furcsa és kellemes/kellemetlenséggel együtt, akkor bele kéne férnie sokmindennek. Persze addig amig ez másnak semmilyen kárt nem okoz.
2022. okt. 6. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!