Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívként miért ennyire nehéz partnert találni?
Egy vidéki megyeszékhelyen lakom, néhány éve kezdtem meleg és bi férfiakkal randizni.
Eddig aktív szerepben voltam és nem volt nehéz partnert találni. Ebben talán az is szerepet játszik, hogy nem rossz méretem van. Igaz, lassan 40 leszek, de sokak szerint külsőre letagadhatnék jó pár évet.
Egy ideje foglalkoztatott már, hogy ki kellene próbálni a passzív szerepet is. Regisztráltam hát egy népszerű partnerkereső oldalra (Vágyaid). Ami nagyon meglep, hogy passzívként sokkal kevesebben írnak rám. Akikkel pedig beszélek, mind egytől egyig átvernek, nem jönnek el, eltűnnek, vagy soha nem érnek rá találkozni. Mintha sokkal kevesebb aktív lenne mint passzív és ők is valamiért bizonytalanok vagy félnek találkozni.
Miért ennyire nehéz passzívként partnert találni?
Jó kérdés.
Biszexként engem is csak az aktív szerep vonz, de passzívat tényleg nehéz találni.
Enis passziv vagyok es en se talalok senkit lehet azert mert még szuz vagyok es nem vonzz az aktivakat h beavassanak:(
18p
Aktívként,fővárosiként írom ,hogy nem lehet találni olyan passzívat,aki ne csak az azonnali dugáson gondolkodna.
Illetve eltűnnek,kamuznak, pénzt akarnak,volt,aki csekkjét akarta feladatni/ megírta:)/, vagy mindenféle szado-mazo baromsággal jönnek elő.
Olyan passzív,aki nem azonnal, nem durván képzel el testiséget,olyan nem található.Vagy ha van,akkor éppen a párja mellől írogat, mert összevesztek és ezzel " bosszulja" - megtörtént.
Érzékiséget kedvelő,agyilag is és magával is rendben levő értelmes passzív hiánycikk. Főleg olyan,akik tartósabbat szeretne,nem tízperces numerát.
Mert azt viszont én nem akarnék senkivel.
Vidékiek azt hiszik,Budapest az ígéretek városa....Ez annyiban igaz,hogy a kamus és link ígéretek városa.De gondolom, ezt már tapasztalta sokunk :)
Megye székhelyen lakom, és paszívként nem találok egy rendszeres partnert. Nyílván azért, mert nálam az anál tabu. Kevés nekik, hogy csak a cumi, és a nyalás érdekel, de az kölcsönösen is.
Mikor meg azt mondom, hogy nem azonnal akarok a szexre térni kb azonnal lekopnak.
A hely hiánya is elég kapcsolat gyilkos, kb 10 emberből 8nak nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!