Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péter 26 kérdése:
Szerintetek közre játszott az a dolog,hogy volt egy elég kemény,vadabb partnerem,és azóta passzívként olyan aktívat keresek,aki nem csak az érzékeny szexet,hanem a kemény,rendszeres meneteket is szereti??Szerintem közrejátszott!
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 12:59
1/8 anonim válasza:
Igen, mert vele megélted azt, amire valójában vágytál. Bár nem tudom, hogy ez miért lényeges kérdés és miért számít a mi véleményünk abban, hogy rájöttél, hogy szereted a vadabb szexet.
2/8 anonim válasza:
Mi volt előbb a tyúk, vagy a tojás? A vágy, az affinitás eddig is megvolt benned, csak ama partnerednél tudatosult benned hogy ez neked bejön.
3/8 anonim válasza:
Hát persze, hogy közrejátszott. "Be lettél törve" aztán most meg azt hiszed, hogy ez kell neked. Soha a büdös életbe nem volt benned ilyen vágy csak szépen erre lettél szocializálva a "partnered" által aztán most meg azt hiszed, hogy már élni sem tudsz enélkül. Régen még csak a vaginális szex volt elfogadott aztán megjelent az orál és az anál. Most meg mindenki a fétisével villog meg veri a BDSM-re. 10 év múlva már ez sem lesz nagy szám. Csak ne állítsátok be úgy, hogy így születtetek mert ez baromság úgy ahogy van.
4/8 anonim válasza:
3-as, egy alkalommal betörni senkit sem lehet. Ha nem is volt benned meg a vágy eddig, akkor pedig ez megtetszett. De abban jogos a megjegyzés, hogy egyébként a te dolgod, és azt csináld ami neked jó.
5/8 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy megtetszik neki. Azt mondtam, hogy a szexuális kultúrája részévé válik és ehhez elég egy alkalom is. Aztán, ha az aktus úgy épül be akkor később is keresni fogja. Sok esetben akkor is ha nem volt pozitív.
6/8 anonim válasza:
Benne van a kérdésben a válasz. Egyértelműen megtetszett neki a dolog.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre elég furi válaszok,de ,köszönöm.,de azt kijavítom hogy tudok élni nélküle..tehát én ilyet nem mondtam hogy nem.
2020. máj. 26. 20:46
8/8 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor a kérdés az, hogy egy vadabb szex közrejátszott-e abban, hogy most is ilyet keresel. Ha félreértettem, elnézést kérek; este van kicsit. :D Csak várom a salemi boszorkányperekről szóló dokumentumfilmet a tévében. xDDD
Szóóóval... :D
Szerintem van összefüggés a kettő között. Ahogy valamelyik előttem szóló mondta, így látatlanban nehéz megállapítani, hogy a vágynak volt szerepe ebben első körben vagy az élménynek. :D Én tudom, hogy nekem a vágynak. :D
De mindenesetre összefüggés szerintem van. :D
19/p
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!