Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért számít homofóbiának?
Lehet vitatkozni mi homofóbia. Ennyi nem tűnik annak. Az pedig a személyes véleményen, hogy ha nem is vagy homofób a válaszaid mefogalmazása "tipikus".
Ha nincs kedved az LMBT témáról dumálni, az meg szíved joga.
Nem tudom hogy merült fel az LMBT mint téma, mi volt pontosan, én úgy értem a mondandód, hogy nem akarsz a témáról dumálni, mert ez téged nem érdekel, vagy ilyesmi.
"nem érdekel ki kivel mit csinál az ágyban"
"a szexualitás magánügy"
Ez mind jó, helyes, én is így vagyok vele. DE. Ezt így egybe, közben visszaigazolást keresve hogy "nem nem-bírod a buz*kat". Ha ebből semmi nem mondható biztosra, de ezek apró jelek.
A kérdésbeli beszélgetesre utalva nem értem, hogy jött az a reakció, hogy "nem érdekel ki kivel mit csinál az ágyban" Mi történt, hogy ezt reagálod? Vagy mit tartasz annak hogy valaki azt ecseteli ki kivel mit csinál?
Mert az demagóg, hogy bujtatottan azt állítod, hogy vagy kíváncsi kell legyél ki hova dugja vagy nem. Aki ilyen témában demagogizál, azért azt megkérdem hogy értelmes emberek révén ezt miért kell? S ne haragudj ha van egy két tippem rá.
----Másik gondolat:
A homofób vagyok, meg a tőlem nyugodttan élhetnek a buz*k is hozzáállas egy skála fokai. Közötte van az a fajta hozzáállás, aki olyan felhanggal mondja hogy elfogadó/érdektelen hogy közben hozzápárosítja a "maradjanak minél láthatatlanabb számomra". A te hozzáállásod akár lehet hasonló, a "nem érdekel más szexuális orientációja" mondattal- annak ellenére hogy a mondat morálisan jó. Bár azt jobbam hiszem hogy "más szexuális orientáció nem érdekel". Arra is kívancsi vagyok, hogy ha lehetősegem lenne elhallgatni a melegsegem, de a szituációban amiben kiderülhet - pl beszélek a barátomról - mégis elárultam akkor is a szexualis orientációm tudtad meg, ami így ugyanúgy nem érdekel, de az orrod alá dörgöltem?
Még egy pelda: "nem vagyok rasszista" de ha bejön valaki aki úgy néz ki mint egy cigány ember akkor nem tudom azt mondani, hogy nincsenek bizonyos gondolataim. Ugyanezt el tudom mondani arról, ahogy Te "tipikus" szófordulatokkal éltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!