Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánnátok boldog szülinapot/boldog névnapot egy olyan srácnak, akivel még viszonylag friss a a szakítás?
Figyelt kérdés
Lehet randipartner is, akivel azért több talitok is volt. Csak egy sima mondat: "boldog szülinapot/névnapot!"
Felesleges? Vagy azért lehet ez egy kedves gesztus, hogy azért nem sza*od le teljesen a másikat, még akkor sem, ha ő érzett kevesebbet irántad?
2023. ápr. 6. 08:28
1/9 Jani Belucci válasza:
Neked kell tudni, hogy maradtatok-e annyira jóban a szakítás után. Ha nem vagytok beszélő viszonyban, akkor szerintem hagyd békén.
2/9 anonim válasza:
Pont nem a köszöntés érdekelne egyikünket se.
3/9 anonim válasza:
Az ünnepi köszöntés egy gesztus, hogy gondoltál a másikra, szóval igen.
4/9 A kérdező kommentje:
1) sokáig igen, de az elmúlt pár hétben eléggé egyoldalú volt a kommunikáció. Nem vesztünk össze, de nem éreztem az érdeklődést annyira, aminek sok oka lehet. De valahogy azok után, hogy pár hete ő is megünnepelte velem a szülinapom, gondoltam hogy egy szimpla egy mondat nem oszt nem szoroz.
2023. ápr. 6. 10:20
5/9 Jani Belucci válasza:
Ja hát ha ő is kívánt neked, akkor te is nyugodtan kívánj neki. Más lenne a szitu ha nagy összeveszéssel váltatok volna el. De szerintem ez így egy kedves gesztus.
6/9 anonim válasza:
azert mert szakitottatok volt egy kozos idoszak, amikor is az eleted resze volt, ha te ugy erzed felkoszontened miert is ne ebben semmi nincs, nem muszaj folosleges koroket futni es eroltetett beszelgetesbe belemenni szimplan tudatod vele hogy gondolsz ra nem semleges hanem jo szajizzel gondolsz ra ennyi
7/9 A kérdező kommentje:
En csak ezen filozom h neki ez hogy fog atjonni. Ha akar nekem ezutan irni, akkor irhat. De ha az lesz a reakcioja h letilt, mert azt hiszi, hogy most par het utan nyomulok ra? Igazabol fogalmam sincs mit hisz.
2023. ápr. 7. 09:49
8/9 Jani Belucci válasza:
Szerintem túlgondolod. Ezt két értelmes ember meg tudja beszélni. Csak akkor értheti félre, ha nem kommunikáltok egymással világosan. Nem haragban váltatok el, és ez csak egy egyszerű szülinapi jókívánság. Ha ezért letilt, akkor jó hülye, és nem veszítettél vele értékeset.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést. Én isnígy gondoltam.
2023. ápr. 7. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!