Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legextrémebb meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legextrémebb meleg szexuális élményed?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 4. 19:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
Ja még egy, szilveszteri házibuliban megdugott a házigazda öccse, úgy hogy közben a varátnője a nappaliban aludt részegen.
2023. ápr. 16. 06:20
 22/29 anonim ***** válasza:
92%

Hallottam olyan pletykákat, hogy falu rendőrre meleg volt. Nem részletezném, mert hosszú lenne leírni, hogy ezt hogyan sikerült kiderítenem.

A rendőrautóban több alkalommal előfordult, hogy leszoptam vagy a hátsóülésen engem farkalt. Sokszor fényes nappal, egy félre esőbb helyen. Nálam 10 évvel idősebb volt, de értette a dolgát.

Ha valahol megláttok egy rendőrautót vagy rendőrt, akkor ez jut eszembe azonnal.

2023. ápr. 21. 01:54
 23/29 anonim ***** válasza:
89%
Sub kocsog vagyok. Imadtam mikor egyszerre 5 kigyurt, helyes palinak a csicskaja lehetettem.
2023. ápr. 22. 15:45
 24/29 anonim ***** válasza:
94%
Én, a párom, egy másik meleg pár és egy 5. srác közös éjszakája egy közös wellness hétvégén.
2023. ápr. 22. 16:24
 25/29 anonim ***** válasza:
7%
A meleg az csak fiu-fiu lehet? Lány-lány nem? Az nem meleg? Mert csak fiús sztorikat olvasok
2023. máj. 8. 20:46
 26/29 anonim ***** válasza:
93%
25/25: jogos a felvetés, de ha onnan nulla sztori jön, akkor továbbra is a KANOK 🤷‍♂️🤩
2023. máj. 8. 23:36
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Sperma csere 4-esben.Mindenki leszopott valakit.Utána szájból szájba és

smár.Ez kb.olyan volt mint az első 17 évesen,De azt itt nem írom le

2023. máj. 9. 09:59
 28/29 anonim ***** válasza:
93%

27-es!

Privát üzenetben esetleg leírnád azt a bizonyos elsőt? Megköszönöm!

2023. máj. 9. 10:11
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy hétig voltam két srác szolgája.

Szexuálisan is kihasználatak. A legextrémebb az volt, hogy megbasztak, majd a szaros farkukat szopatták.

aug. 31. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!