Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb meleg szexuális élményed?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 19:18
11/29 anonim válasza:
Én voltam a passzív, 3 kigyúrt aktív dugott meg, abból az egyik egy roma srác volt.
12/29 Gaydoctor23 válasza:
Kis srác nagy farok szétélveztem magam vele
elment 3x úgy hogy csak na..
14/29 anonim válasza:
Egymást szoptuk én voltam alul,a barátja dugta a felettem lévőt.Néztem hogy mozog benne a farka,lebegett a zacskója.
15/29 anonim válasza:
Uni vagyok megismerkedtem egy meleg,aktiv,passziv párral.Mindkettőjüknek a kedvére tettem,megdugtam a passzivat,utána ez aktiv engem dugott meg.Nem laktak messze jó sokszor szexeltünk!
16/29 anonim válasza:
Volt olyan, hogy herén vagy a farkamon rúgtak. Volt olyan, hogy megroppantották a heréim, de úgy, hogy hallani lehetett, hogy ropogott.
Olyan is volt, hogy levizelt az aktív.
Előfordult az is, hogy a wc felett dugtak meg. Ennek az volt az oka, hogy szex közben előfordul, hogy bepisilek, az aktív meg nem akarta, hogy az agyába vizeljek... ez nagyon jó volt, mert így szabadon engedhettem ki a pisit. :)
28/passzív
17/29 anonim válasza:
Hbban ismeretlen srácot cumiztam
18/29 anonim válasza:
Barátomat passziv megleptem szülinapjára egy nagyfaxu idősebb aktivval.Végignéztem hogy dugja meg közben rájuk vertem a farkamat.
19/29 anonim válasza:
Bányatóban nykig ültem a vízben. Egy békatalpas, búvárszemüveges srác bekapta a farkam. Azt hittem a harcsa rabolt rá.
20/29 anonim válasza:
Meztelen házibuliban hátulról dugtam egy pasit elölről egy másik szopatta.Hátam mögé térdelt egy másik hogy segit,golyóimat simogatta közben az ujjával tágitott.Nagyon felizgultam mondtam neki,hogy megdughat ha akar.Be is dugta a többiek észrevettét körbeálltak bennünket,jót nevettek erre az egyikük elémállt hogy a szám se maradjon ki a jóbol az ö faxszát cumiztam.Ugyhogy kaptam mindehova minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!