Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek mi volt a legextrémebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt a legextrémebb dolog az életébe sexuális téren?

Figyelt kérdés

Van e még amit ki próbálna?

Nekem a vágyam egy bukkak party

2020. nov. 3. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát az nekem is vágyam
2020. nov. 3. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha már Bukakke.. pasiknak nem értem ez miért izgató... 1 nő körülötte egy csomó maszturbáló pasi.. ez inkább a nőnek izgató, nem? :)
2020. nov. 3. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát én közepén szeretnék lenni...
2020. nov. 3. 12:14
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Nekem a legextrémebb egy házibuli volt, ami spontán módon csoportos kéjelgéssé fajult
2020. nov. 3. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Jó volt mindet megélni, izgulni előtte ami akkor nem esett talán alegjobban.

Szeretek hármasozni én mint aktív és két hercegnőt kényeztetni, volt már párszor remélem lesz is még

2020. nov. 3. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Albérletet kerestem. Akkor 19 éves voltam. A leendő főbérlő egy nagyon tuti pasi volt. Amikor meglátott zavarba is jött, mert láthatóan felállt neki gyorsan. Nekem is nagyon izgató volt, így közel mentem hozzá, majd szinte elkapott, és leszaggatta a nadrágomat. Megfordított és elkezdte nyalni a fenekem. Azt hittem már ekkor elmegyek, de hirtelen megdugott, de úgy hogy már ekkor majdnem folyt a sperma belőlem. Elkezdtem reszketni, csillagokat látni, majd elájultam. Arra ébredtem, hogy be vagyok takarva és mellettem fekszik. Ekkor már kedvesen kérdezte, hogy folytathatja-e? Utána meg párszor voltam vele, majd sajnos egyedül maradtam az albiban, mert külföldre költözött. De sokszor hokiztam erre az emlékére utána is.
2020. nov. 3. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
En meg azt hittem, ilyen csak a filmekben van :/
2020. nov. 3. 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

Egyértelműen csak kitalált a sztori.

Bocs de egy férfi sem fog csak úgy ajtónyitás után leteperni majd melletted aludni. Reméljük jót élvezkedtél a fantáziálásodban amíg ezt írtad

2020. nov. 3. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
14 évesen egy 3 napos pinceszer 5 50 feletti férfival női ruhában.
2020. nov. 4. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Megdugott egy pasi, belém élvezett kutyapózban, majd felállított, mögém térdelt és kiitta a fenekemböl a spermáját.
2020. nov. 4. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!