Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homofóbok tulajdonképpen látens melegek, ez az oka, hogy állandóan szidják a melegeket?
Én még soha nem hallottam olyanról, hogy valakit azért megvertek, mert meleg vagy mert kézenfogva sétafikált a párjával.
De lássuk be, hogy nem ez a normális, hanem az, ha egy ffi és egy nő között szövődik a párkapcsolat, akik aztán együtt gyereket vállalnak szeretetben, a nő megszüli és egy család lesznek. Szerintem ez (lenne) a normális.
De minden csoportban vannak degeneráltak: heterók között is, meg bzik között is, akik miatt a többiek szívnak. És ez a baj!
Am. szerintem azért szidják a melegeket, akik szidják, mert normálisnak akarják beállítani azt, ami nem az, ennyi!
Nem hiszem, hogy látens melegek lennének. Anyámnak 10 éve mondtam el és mai napig homofób ennek ellenére.
Szimplán kétféle természet van: az egyik képes a változásra, elfogadásra, míg a másik fél az idegentől és nem is képes változni sem. Az emberek túlnyomó többsége az utóbbi, ezért elutasítóak.
Hát, szerintem épeszű ember soha nem fogja elfogadni a rosszat.
Mert akkor maga is bűnrészessé válik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!