Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt a leggázabb srác,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a leggázabb srác, akivel ismerkedtél?

Figyelt kérdés
Lehet tulajdonság, viselkedés is vagy bármi, ami randik közben derült ki róla!
tegnapelőtt 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
A bunkók a leggázabbak. Akik azt hiszik bármit megtehetnek a nővel.
tegnapelőtt 21:46
 2/9 cinderella_ ***** válasza:
82%
Nem volt gáz se, nem hogy leggázabb, de akiket #1-es írt látom itt vannak lepontozni. 😅🤣
tegnapelőtt 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

A 4-es válasz volt az enyém ennél a kérdésnél:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

tegnapelőtt 23:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez elég durva, tuti veszélyes volt az illető.

Vagy poénkodni akart, de annak se vicces.

tegnap 00:17
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Volt akit megdicsertem, hogy milyen szep izmos meg latszik h kondizink, erre visszair h latszik h en nem....
tegnap 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
3) elvastam ez nagyon durva. Hol tortent?
tegnap 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:

A csávó 1 nappal előtte küldött kockahas képet, hogy FRISS!

Élőben pocakos volt. Szóvá is tettem, mire közölte milyen válogatós vagyok. Meg ő nem hazudott az az ő képe csak a COVID miatt feljött pár kiló. Igaz a friss kép végülis nem tiszta hány éves :D

tegnap 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

4, Én is azt hittem, hogy poénkodik, de se ő se én nem nevettünk egyszer sem. Sőt, még csak el sem mosolyogta magát, hogy szivatás lenne vagy valami. Halál komoly volt végig és nagyon nagy beleéléssel, átéléssel mondta.

6, Akácfa söröző, de nem a mai egyetemista törzstagokkal, hanem még a régi késdobálós "svéd galerivel".

Ha érdekel vagy gondolod, olvasd végig a kommenteket a lap aljáig (5 perc), nagyjából képet lehet kapni arról, hogy milyen volt a hely anno. Önmagában életveszély.

[link]

tegnap 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy közös ismerős mutatott be egy pasinak, úgy ismertük meg egymást, este beszélgettünk, majd folytattuk később Facebook-on, elhívott randizni, az volt a program, hogy elmegyünk és borozunk egyet a Duna parton.

Ezért is furcsálltam amikor írt, hogy Ő kocsival jött és akkor felvesz a ház előtt :D beszálltam, és ott helyben hátratolta az ülését, lehúzta a gatyáját, és mondta, hogy akkor gyerünk kezdjek valamit a farkával, úgy, hogy semmi szexuális töltet nem volt a beszélgetésünkben.

Ott hagytam, aztán 4 szemközt rá 2 hétre az ismerős aki bemutatott neki bocsánatot kért, hogy nem számított arra, hogy az Ő ismerőse engem kidob egy dugás után, merthogy azt a sztorit adta elő, hogy jól megdugott a kocsiban és kidobott amikor erről szó nem volt :D

tegnap 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!