Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győr-Moson- Sopron illetve Vas megyei srácok! Ti hol ismerkedtetek pasival? Van valami hely a környéken ahol lehetne szerintetek?
Kimondott helyet én sajnos nem tudok, viszont bulikba, szórakozóhelyeken, szoktam csak ismerkedni, ott van rá lehetőség. Pl Sopron, Győr
Volt már olyan is hogy random odajött, meg ölelgetett egy srác akivel úgymond összejöttem még aznap este, de másnap kiderült, hogy a haverjaim egyik barátja volt, aki tudtukkal heteró,meg barátnője is van. 😄
Szóval voltak furcsa dolgok is már, de vannak melegek is azért.
Csak ilyen helyeken vigyázni kell, nehogy olyanra nyomulj akinek nagyon nem tetszene a dolog.
Jártam már úgy hogy, 3 kb 19 éves srác “kísért” ki a szórakozó hely mellé, mert “úgy néztem rá” az egyikre.😕
18f
Én Győr mellett lakom 35éves passzív vagyok startapron szoktam keresni
Helyet sajnos tudok.
Én ismerkednék fiatalabb fiúkkal 24 alatt! De nemigen találok :(
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!